Sfaturi de la Jojo - Cum să te bronzezi în sarcină

Sfaturi de la Jojo - Cum să te bronzezi în sarcină

Actriţa Cătălina Grama (Jojo) a anunţat recent că va fi mamă pentru a doua oară, alături de iubitul său, actorul Paul Ipate. Pe blogul personal aceasta le-a dat câteva sfaturi mămicilor despre cum pot să se bronzeze dacă sunt însărcinate:

- În general doctorii sunt ingrijoraţi când vine vorba despre expunerea la soare pentru viitoarele mămici. Se pare că anumite studii au arătat că expunerea la soare poate avea legătura cu deficienţa de acid folic, ceea ce ştim că nu este deloc în regulă, pentru că aceasta duce la dezvoltarea anumitor afecţiuni  ale fătului, cum ar fi spina bifidă.

- Mie doctorul mi-a spus să nu îmi expun burtica la soare, şi de aceea port în această perioadă costume de baie întregi. Hidratarea este şi ea extrem de importantă. O viitoare mămică se poate simţi mai rapid în caldură extrem de dezhidratată.

- Eu nu mă expun foarte mult la soare. Stau câte un sfert de oră sau jumătate de oră după amiaza târziu ( ieri am stat începând cu ora şapte:) şi stau mai mult la umbră. Din când în când, în timp ce citesc, scot câte cinci, zece minute picioarele la soare, nu extraordinar de mult pentru că nu vreau să îmi încălzesc organismul excesiv, un alt lucru dăunător pentru o gravidă.

- Echilibrul e important în toate. De asemenea o cremă cu un factor bun de protecţie este extrem de necesară. Şi neapărat o pălărie.

Sursa, foto: catalinagrama.com

Adaugă comentariu