Tatăl lui Elon Musk, în vârstă de 76 de ani, gata să doneze spermă femeilor. Cine i-a cerut asta

Tatăl lui Elon Musk, în vârstă de 76 de ani, gata să doneze spermă femeilor. Cine i-a cerut asta

Tatăl lui Elon Musk uimește din nou. Errol susține că a fost rugat să-și doneze sperma mai multor femei din America de Sud – la doar câteva zile după ce a confirmat că a devenit din nou tată și mai are un copil cu fiica sa vitregă, scrie okmagazine.ro

Bărbatul, în vârstă de 76 de ani, spune că sămânța sa este în prezent râvnită de o companie din Columbia, deoarece conține aceleași gene de geniu pe care le are și cel mai bogat om din lume.

„Există o companie care vrea să donez spermă pentru femei de înaltă clasă”, a susținut Errol în The Sun. „Ei spun: „De ce să merg la Elon când poți merge la persoana care l-a creat pe Elon?” 

Errol – care are cel puțin șapte copii cu trei femei diferite – nu excude această posibilitate. "De ce nu?" el a spus. Tatăl lui Musk crede că scopul vieții este să procreeze. „Singurul lucru pentru care suntem pe Pământ este să ne reproducem”.

Dacă va face acest pas, Errol poate beneficia și de alte avantaje „Mi-au oferit călătorii de primă clasă și cazare la hotel de cinci stele și tot felul de lucruri”, s-a lăudat bogatul inginer.

Errol nu știe dacă Elon, în vârstă de 51 de ani, este de acord cu oferta, deoarece tatăl și fiul au avut o ceartă în urmă cu câțiva ani.

În 2017, Elon a luat atitudine după ce tatăl său i-a lăsat însărcinată sora vitregă. Errol și Jana Bezuidenhout, care acum are 35 de ani, l-au avut pe fiul lor, Elliot Rush în același an.

Săptămâna trecută, Errol a confirmat că el și fiica sa vitregă au devenit din nou părinți în 2019.

 

 

 

Sursa foto: flipboard

Adaugă comentariu