Vloggerița Victoria Tunç povestește cum arată o zi din viața sa

Vloggerița Victoria Tunç povestește cum arată o zi din viața sa

Victoria Tunç este o tânără de 32 de ani, de la Sireți, stabilită acum în Kyrenia (Cipru), mamă a doi copii, și pe care o cunosc zeci de mii de internauți. Victoria ne-a povestit că a început să facă vlogging (video pe internet)  ca să se regăsească pe sine însăși.

A fost tot o glumă căci credeam că mai mult de glumă nu pot face nimic, dar pe parcurs m-am descoperit și am înțeles că multă lume duce lipsa mea și sunt destul de apreciată pentru efortul depus”, a spus Victoria.

În Cipru are aproape 6 ani și a mers încolo ca să lucreze masor, meserie ce o practică de mulți ani.Iar acum este mama a doi copii minunați Elena de 7 anișori și Mert de un an.

O zi obișnuită din viața Victoriei Tunç

Dimineața la ora 7 trimit fata la școală, iar în acest timp se trezește piciul, apoi soțul. Trimit cu zâmbet soțul la muncă, îi doresc o zi cu spor. Mert dimineața la mine are dispoziție. Până se joacă el acolo eu repejor mă aduc în ordine, fac curățenie prin casă. Până doarme el eu pregătesc ceva de mâncare. Apoi vine fata de la școală , ia masa  și pleacă afară la joacă pe câteva ore și revine să-și pregătească temele. Eu în acest timp mai văd ce am prin casă. Pot să am oaspeți de care nu duc lipsa sau pot să filmez ceva.

Seara toți la căsuță. Lenuța face temele, eu pregătesc să mâncăm ceva și la ora 20:00 mă străduiesc să fie ambii la culcare, câteodată  Mert mai întinde ziua. Dacă soțul vine devreme eu nu am treabă cu bucătăria. El e bucătar și repejor ne hrănește. Dar dacă vine târziu, pregătesc singură cina.

O mamă dacă are dorință şi e organizată le face pe toate.

Victoria mai spune că îşi iubeşte următorii şi ține mult la ei. „Pe aceşti peste 36.000 de omuleți îi țin în palmă zi la zi. O mare parte dintre femei sunt neocrotite și suferă mult în viață. Am acceptat să dau sfaturi și în privat, să le ajut cum pot, măcar cu o încurajare”.

Temele pe care le aleg şi mă inspiră din videourile mele, sunt situațiile din viața mea personală sau situațiile discutate în privat. Iar temele preferate care îmi place să le discut sunt legate de familie. În educația copiilor mei pun accentul pe omenire şi să ştie ce este recunoștință. Despre mine pot spune că sunt mama care respectă şi cer să fie respect în casă. Aş dori ca în Moldova să fie oamenii astfel ca în Cipru, care ştiu să stimeze pe cei din juri şi nu sunt lacomi”, a mai spus Victoria.

Vloggerița va veni în august în Republica Moldova, unde va organiza o întâlnire cu următorii săi.

 

Foto: arhiva personală

Adaugă comentariu