Ai pielea sensibilă sau uscată? Nu-ți mai face griji: iată soluția!

Ai pielea sensibilă sau uscată? Nu-ți mai face griji: iată soluția!

Toamna este un curcubeu de nuanțe strălucitoare, însă împreună cu ele vine și uscarea pielii. Acest lucru se întâmplă pentru că în timpul lunilor de vară pielea a fost deshidratată datorită expunerii voluntare sau involuntare la soare. Pe măsură ce se apropie sezonul rece, pielea va ajunge mai uscată și mai palidă. Este timpul potrivit să luăm cele mai sănătoase măsuri!

 

Gama Ivaherm MULTI-PERFORMANCE oferă un ritual de îngrijire completă a corpului, un val de hidratare pentru pielea sensibilă, uscată, după lunile călduroase și expunerea la razele UV.

Fie că alegi o cremă de față Multi-performance, balsamul de buze, laptele de corp, demachiant sau crema de mâini, pielea ta va fi vizibil mai elastică, mai tânără, mai catifelată. Ingredienți activi, precum Apa Termală Herculane optim mineralizată contibuie la eficiența produselor Ivatherm Multi-performace și rezultatele lor extraordinare.

Produsele Ivatherm MULTI-PERFORMANCE au un miros subtil, natural, oferit de „cocktail-ul” de uleiuri nutritive precum cel de Macadamia, măsline, untul de Karite sau cel de Cupuacu. În funcție de produs, ingredientele active sunt selecționate atent de către medici cosmetologi francezi, pentru a oferi cea mai bună hidratare și îngrijire pielii sensibile uscate. Astfel, produsele contribuie activ la menținerea și protejarea echilibrului fiziologic al pielii, la activarea procesului de regenerare.

Descoperă cele șase produse dermatocosmetice Ivatherm MULTI-PERFORMANCE ce oferă un ritual complet, eficient de hidratare al corpului.

Ivatherm MULTI-PERFRORMANCE pentru pielea sensibilă, uscată!

Foto: bioaddict.ro

Adaugă comentariu