Ce faci atunci când simți că fața ta nu mai suportă nici o cremă?

Ce faci atunci când simți că fața ta nu mai suportă nici o cremă?

În ultima vreme pielea sensibilă a devenit atât de des întâlnită, încât auzim despre ea sub numeroase denumiri: piele sensibilă ocazional, piele foarte sensibilă, piele reactivă, piele alergică sau piele intolerantă.

O să discutăm mai departe despre denumirea de „piele intolerantă”. Un termen destul de nou apărut, definește pielea extrem de sensibilă, însă nu neapărat alergică la ceva anume. Cauza cea mai des întâlnită este folosirea de produse cosmetice în exces sau nepotrivite propriului tip de ten. Nu întotdeauna o cremă care a făcut minuni pentru prietena cea mai bună poate fi potrivită și pentru noi, motiv pentru care este bine ca întotdeauna să ne asigurăm că este de bună calitate și potrivită anume tenului nostru.

Pentru o piele atât de fragilă și sensibilă cum este pielea intolerantă, este extrem de important ca produsele cosmetice să nu conțină parfum, conservanți sau parabeni.

Ivatherm, lider în România în tratamentele dermatocosmetice, dezvoltă continuu soluții pentru rezolvarea  problemelor dermatologice curente. Noua gamă Toleriskin hidratează, calmează și reface ecosistemul pielii prin efect probiotic. Folosește un număr minim de ingrediente active și nu conține conservanți.

Conceptul inovativ al acestei game sunt probioticele, ingrediente active ce inhibă dezvoltarea bacteriilor patogene și stimulează dezvoltarea celor saprofite. Astfel produsele TOLERISKIN, refac ecosistemul pielii prin efect probiotic. Așa cum luăm probiotice în timpul tratamentului cu antibiotice pentru a proteja flora intestinală, putem aplica același principiu la nivelul pielii cu ajutorul gamei Toleriskin, al cărei ingredient activ principal (Ecodermine) reface ecosistemul pielii.

Efectul anti-inflamator și anti-bacterian face ca produsele Toleriskin să-ți aducă starea de confort de la prima utilizare prin calmarea pielii.

Gama Toleriskin conține două produse: Toleriskin Lapte demachiant fluid, pentru curățarea zilnică a pielii intolerante și Toleriskin cremă calmantă și hidratantă, care, pe lângă restabilirea confortului și protejarea ecosistemului pielii, îți va oferi și hidratarea necesară, și poate fi o excelentă bază de machiaj. Se recomandă aplicarea ambelor produse atât seara, cât și dimineața.

 

Produsele se pot găsi în rețeaua Farmacia Familiei.

 

Foto simbol de copertă: ivatherm.ro

Adaugă comentariu