Deodorantul care poate fi folosit inclusiv după epilare, fără efecte negative asupra pielii

Deodorantul care poate fi folosit inclusiv după epilare, fără efecte negative asupra pielii

Deodorantul natural antiperspirant cu Aloe Vera este un produs cosmetic revoluționar. Protejează pielea sensibilă și asigură prospețime pentru 24 de ore.

Marele avantaj al produsului o constituie lipsa aluminiului și a alcoolului din compoziție, iar ingredientele bio prețioase transformă acest deodorant roll-on într-un veritabil produs natural, cu eficiență de minimum 24 de ore. Te protejezi, nu doar de mirosul neplăcut al transpirației, dar îți păstrezi și sănătatea pielii. Mirosul acestui deodorant este fin, plăcut, natural și se potrivește atât femeilor, cât și bărbaților.

- Nu conține săruri de aluminiu;

- Nu pătează hainele;

- Se poate utiliza imediat după epilare;

- Are o consistență densă.

Când temperatura este ridicată, iar „presiunea” pe umerii tăi este în creștere, ai nevoie de încredere în tine pentru a te simți la fel de proaspăt precum la începutul zilei. Equilibra Aloe Deodorant  asigură o protecție eficientă timp de 24 de ore împotriva mirosului neplăcut al transpirației.

Poate fi aplicat după baie sau imediat după epilarea cu ceară fără a provoca usturime și senzații neplăcute. Produsul se aplică ușor și nu pătează îmbrăcămintea. Equilibra oferă proprietățile deodorante ale Aloe Vera într-o formulă ce nu conține substanțele nocive întâlnite în compoziția altor produse de acest gen, care pot afecta sănătatea pielii.

Formula sa delicată, pe bază de gel stabilizat de Aloe Vera, nu conține nici unul dintre sărurile de aluminiu prezente în multe produse similare existente pe piață.

Adaugă comentariu