Produsele ideale pentru a avea podoabă capilară de invidiat

Produsele ideale pentru a avea podoabă capilară de invidiat

Părul este ceea cu ce ne putem mândri. Dar pentru a arăta impecabil are nevoie și de grijă adecvată. Vă oferim informații despre o serie de produse ideale pentru o poadoabă capilară de invidiat.

Equilibra Aloe Șampon protecție culoare 250ml

Şampon pentru protejarea culorii părului Equilibra® conține complexul special PHYTOSINERGIA (din argan + aloe + keratina vegetală cu proteine ​​de grâu), care hrăneşte, hidratează şi restructurează firul de păr. Conceput pentru a spăla părul protejând în același timp strălucirea culorii. Folosit în mod regulat menţine luciul culorii şi ajută să-l păstrați în timp.

În căutarea bunăstarii Equilibra® se extinde şi asupra îngrijirii părului. Naşte Equilibra® tricologică ®, o linie de produse care combină experienţa naturală cu studiul părului pentru a obţine un rezultat profesionist.     

 

Equiliba  Aloe Șampon Restructurant  Forte  250 ml

Principiile active ale acestui şampon acţionează asupra componentelor de bază ale structuriii firului de păr, de la rădăcină până la vârf Şamponul regenerant reprezintă primul pas pentru a te bucura din nou de un păr curat, mătăsos şi sănătos. Cu o acţiune garantată, prin hidrolizatul de keratină şi cele cinci extracte naturale (Brusture, Urzici, Aloe, Argan, Proteine de Grâu și Soia, Keratină), produsul revitalizează părul obosit şi combate căderea excesivă.

 

Equilibra  Balzam Restructurant pentru păr degradat 200 ml

Reface suprafaţa firului de păr deteriorat şi fragil. Ingredientele nutritive şi revitalizante pătrund în fir fără să-l încarce, iar pentru tine va fi din nou o plăcere să-ţi treci degetele prin păr.

Utilizat după fiecare spălare, lăsat să acționeze 2-3 minute, după care clătiți cu apă din abundență, balzamul îţi ajută părul să-şi recapete elasticitatea, vitalitatea, să devină uşor de pieptănat şi strălucitor. Acest balsam te ajută prin restabilirea echilibrului natural pentru un păr viguros și sănătos.

Equilibra Aloe Condiționer hidratant pentru volum 200ml

Balsamul de hidratare a părului Equilibra® (Balsamo disciplinante idratante Equilibra® ) conține complexul special PHYTOSINERGIA (din argan + aloe + keratina vegetală cu proteine ​​de grâu), care hrăneşte, hidratează şi restructurează firul de păr. Conceput pentru a oferi moliciune și pieptănare ușoară a părului uscat după fiecare spălare. Dens şi cremos, cu acțiune de formare a filmului, se înfăşoară în jurul firului de păr îmbunătățindu-i elasticitatea. Folosit după şamponare, restabileşte volumul și strălucirea.

 

CONŢINE:

Proteine ​​de mătase: înfăşoară și protejează părul.

Vitamina E:  previne îmbătrânirea firului de păr.

Condiționator vegetal: îmbunătățește absorbția vitaminei E. Dă moliciune şi elasticitate.

Keratina din lână: dă plinătate părului formând o peliculă de protecţie.

PHYTOSINERGIA: complex vegetal cu acțiune de restructurare.

 

TOATE PRODUSELE DIN GAMA EQUILIBRA LE PUTEȚI GĂSI ÎN REȚEAUA „FARMACIA FAMILIEI”!

 

Foto simbol de copertă: discountdirectory.com.au

Adaugă comentariu