Sarcina fără vergeturi: află cum e posibil!

Sarcina fără vergeturi: află cum e posibil!

Deși nu reprezintă o problemă de sănătate, cu siguranță, vergeturile reprezintă o reală problemă estetică, mai ales pe timpul verii.  Femeile însărcinate sunt cele mai expuse la acest risc, însă nu sunt singurele. Un mare procent din rândul adolescentelor și persoanele care țin o dietă pentru slăbit sunt la fel de expuse și nevoite să apeleze la tratamente antivergeturi.

 

Pentru prevenirea și diminuarea aspectului vergeturilor existente, Ivatherm, îți propune Resveratrox® V, o cremă antivergeturi ce o poți folosi chiar și în sarcină.

 

Ingredientele active din Resveratrox V refac elasticitatea pielii prin refacerea fibrelor de colagen și elastină, cresc rezistența pielii la întindere, ajutând-o să-și recapete elasticitatea și suplețea. Pe lângă aceste ingrediente, formula din crema antivergeturi Resveratrox V este îmbogățită cu ape termale Herculane, cu puternic efect calmant asupra pielii foarte sensibile.

Resveratrox V poate fi folosit de persoanele cu fragilitate capilară, nu este fotosensibil și poate fi aplicat și în sarcină începând cu luna a treia.

Ivatherm vă recomandă aplicarea de doua ori pe zi, pe zonele cu probleme: abdomen, fese, coapse, sâni, evitând aplicarea în regiunea mameloanelor în timpul alăptării.

 

 

Foto de copertă: alliance-krasota.ru

Adaugă comentariu