SFAT: Cum scapi de aspectul lucios al tenului!

SFAT: Cum scapi de aspectul lucios al tenului!

 

Ca toate lucrurile pe lume, pielea mixtă sau grasă are și ea bune și rele. Un lucru bun ar fi faptul că face riduri mai târziu, iar rău este că poate avea tendință acneică și nu dă bine la machiaj în niciun chip, decât cu o pregătire specială a tenului în prealabil. Regula rămâne aceeași: dacă vrei să ai o piele frumoasă și sănătoasă, atunci fii consecventă și disciplinată în îngrijirea ei!

Hidratarea este absolut necesară. Indiferent de tipul său, pielea se deshidratează sub influența schimbărilor climatice, hormonale sau ale activităților fizice pe care le facem în anumite perioade ale vieții noastre.

Pe lângă efectul de hidratare, produsul potrivit trebuie să țină în frâu producția de sebum și să aibă proprietăți anti-bacteriene și anti-microbiene.

Alege un produs 2 în 1, adică unul care să hidrateze și să acționeze asupra regularizării producției de sebum în același timp.

Un produs pe care-l recomandăm este Ivapur Mat, din gama cu același nume pentru pielea mixtă sau grasă. Rezultatul folosirii sale în fiecare dimineață și seară este matifierea. Crema Ivapur Mat este indicată pentru un ten cu supraproducție de sebum, care strălucește neplăcut, chiar și după aplicarea fondului de ten. Efectul anti-strălucire obținut prin folosirea Ivapur Mat este unul  de durată, pe tot parcursul zilei, iar crema constituie o excelentă bază de machiaj.

Formula sa conține extras de panseluțe sălbatice - Aquaphyline®, un excelent stimulator al aquaporinelor din piele pentru hidratare optimă, extras de avocado - 5-Alpha-Avocuta, ce reglează sebumul, alfabisabolol - cel mai cunoscut și eficient compus natural antiinflamator și nelipsita Apă Termală Herculane, pentru îngrijirea și calmarea pielii sensibile.

Oferta specială Ivatherm îți aduce în Farmacia Familiei Ivapur Mat împreună cu Ivapur gel exfoliant gratuit.

 

Foto: www.remedioscaserosnaturales.info; Ivatherm

Adaugă comentariu