Adriana Ochișanu: Voi fi pentru fiica mea, ce este mama pentru mine

Adriana Ochișanu: Voi fi pentru fiica mea, ce este mama pentru mine

Astăzi fiica interpretei Adriana Ochișanu împlinește trei luni. Mami, grijulie cum e, a știut cum să marcheze momentul. A răspuns la provocarea Dr. Oetker și a gătit pentru fiica ei. Chiar dacă micuța Mihaela deocamdată se delectează la sânul mamei și nu poate mânca crema de caramel gătită în casă, Adriana spune că fiica ei oricum va simți gustul dulce al desertului pe care l-a gătit și se va convinge o dată în plus de cât de mult e iubită.

Mihaela este viața noastră. De când a apărut pe lume suntem numai un zâmbet. E ca și cum ne-ar fi intrat soarele în casă. Venirea ei pe lume m-a împlinit ca mamă, ca femeie, ca gospodină. Am început să gătesc și să mă preocup mai mult ca oricând de cei dragi. Vreau ca fiica mea să fie mândră de mine și să îi fiu un bun exemplu. Educația începe din familie, de la părinți. Iar mama, în cazul fiicelor, este pilonul de bază, este cel mai bun exemplu. Vreau să fiu pentru fiica mea ceea ce a fost și mama mea pentru mine. Îi vom oferi alături de soțul meu tot ce putem și îi mulțumim că ne-a ales să-i fim părinți și să ne împlinească dragostea. Ea este armonia și viața noastră. La mulți ani, puiul mamei!”, a declarat Adriana Ochișanu.

Îi urăm și noi viață lungă și fără primejdii micuței Mihaela. Să fie la fel de frumoasă și talentată ca mami și să se bucure de toată dragoste cu care o înconjoară dragii ei părinți.

 

Așadar, de sărbători, Dr. Oetker te premiază cu încă o sărbătoare: o săptămână la munte şi una la mare! Prăjitureşte alături de ai tăi şi câştigă unul din cele 5 concedii complete pentru întreaga familie și multe alte premii. Tot ce trebuie să faci, este să cumperi un produs Dr. Oetker cu eticheta promoțională și să înscrii codul din interior pe site-ul oetker.md până pe data de 15 mai 2017. Detalii AICI.

Puteți încerca chiar produsele din rețeta de mai jos a Adrianei Ochișanu.

Crem Caramel

Ingrediente

60 gr de zahăr

4 ouă

200 ml de lapte

1 pachet de zahăr vanilat de la Dr. Oetker

20 ml de esență de rom de la Dr. Oetker 

Mod de preparare

Amesticăm și batem bine laptele cu ouăle și cu zahărul. Într-un alt vas caramelizăm 20 gr. de zahăr și adăugăm peste el esență de rom de la Dr. Oetker. Într-un vas termorezistent turnăm caramela lichidă, iar peste ea amestecul de lapte, zahăr și ou pe care l-am făcut la început. Lăsăm la cuptor pentru 35 de minute la temperatura de 180 de grade Celsius.

 

Poftă mare pentru mămici, tătici și pici!

Adaugă comentariu