Odoraș.

Odoraș.

Tedi

Borş de perișoare: ușor de gătit, dar foarte gustos

Borş de perișoare: ușor de gătit, dar foarte gustos

Borşul de perişoare place și maturilor, și copiilor. Rețeta care v-o propunem acum este ușor de făcut și va încânta toți membrii familiei cu gustul său.

 

Ingrediente pentru borș:

1 litru de supă de oase sau de carne;

1 morcov mare;

o jumătate de ţelină;

o ceapă;

o rădăcină de pătrunjel;

250 ml de borş;

leuştean, sare - după gust.

Pentru perişoare:

200 g de carne tocată (pui, curcan, porc, amestec);

20 g de orez;

1 ou.

 

Cum prepari borşul:

Spală şi taie mărunt legumele. Pune-le la fiert în supa de oase la foc mic. Între timp formează perişoarele, amestecând orezul cu oul și carnea tocată. Când legumele sunt gata, adaugă uşor perişoarele şi lasă la fiert 10 minute la foc mic. Între timp, separat, dă în clocot borşul, adaugă-l peste fiertură şi mai lasă 2 minute la fiert. Pune verdeaţa, sare după gust şi serveşte.

 

Vă dorim poftă bună!

 

Informații: qbebe.ro

Foto: qbebe.ro; retetaperfecta.ro

Share:

Articole recomandate