Gabriel Ganea – o rază de soare la început de toamnă

Gabriel Ganea – o rază de soare la început de toamnă

 

Toamna numără bobocii, dar și zâmbetele lui Gabriel, un omuleț senin, care a venit să aducă soare și fericire în familia Oxanei și a lui Isae Ganea, la începutul anului trecut. El a îmbogățit casa cu zâmbete și gingășie, a înveselit viața frățiorului mai mare Daniel și a luminat privirile buneilor.

Este un copilaș dulce și foarte ascultător, care nu o supără pe mami, nu face tare multe șotii, iar activitatea lui preferată este să se joace cu frățiorul lui. Este un ursuleț drăgălaș care adoră să doarmă și să facă plimbări lungi în aer liber, în așteptarea lui Daniel, care este toată ziua la grădiniță. Motorașul cu șotii și energie se pornește abia seara, când frățiorii se pun pe joacă. Îi place tare mult să-l asculte pe badea cum îi spune poezii și cântecele sau cum îi ”citește” din cărți cu animăluțe. Chiar și dacă se mai ceartă câteodată, se împacă foarte repede, căci Daniel își iubește enorm frățiorul și  îl cuprinde cu mare drag când sunt împreună.

De curând, Gaby a descoperit pasiunea pentru muzică. Nu are cântecele preferate, dar ascultă cu mare atenție orice melodie, fie ea le televizor sau în stradă.

La doar un anișor, Gabriel este și un mic model. Mami a reușit să facă mai multe ședințe foto de când s-a născut, ca să poată păstra la fel de vii amintirile copilării pentru el și frățiorul lui, Daniel, peste ani.

Mămica este foarte fericită că are trei bărbați în casă, trei stâlpi și trei motive de fericire. Tăticul și cei doi cavaleri, nu ezită să o bucure în fiecare zi și să îi mulțumească pentru familia frumoasă pe care o au.

Astăzi Gabriel sărbătorește un anișor, iar mami, tati și frățiorul Daniel vin să-i ureze un mare ”La mulți ani!” și multe-multe zâmbete. Toți cei dragi îi urează o copilărie fericită și cu multe succese, descoperiri și multa-multă dragoste. La mulți anișori, scumpule Gabriel!

Fotografii: Foto d'Or

Vedeţi mai multe SESIUNI FOTO şi mai multe FELICITĂRI

Telefonează la 069571563 pentru a afla cum poţi face o sesiune foto pentru copilaşul tău!

Adaugă comentariu