Proiecte foto

Post

Monica Nogai - o iarnă creativă

Sărbătorile de iarnă au început cu melodia „Brăduleţul nostru”, la care s-a filmat şi în videoclip, alături de colegii ei de „trupă”. Tot această melodie frumoasă a fost pe post de

Citește articol
Post

Amelia Tumuruc - o iarnă cu multe daruri

Amelica este o fetiţă vorbăreaţă şi îndrăzneaţă, aşa că Moşul a trebuit să scoată din desagă mai multe daruri pentru ea, căci fetiţa ştie şi câteva poezii.

Citește articol
Post

Bucurii de iarnă pentru Evelina şi Damian Rusu

Evelina şi Damian sunt cei care au făcut sărbătorile de iarnă mai frumoase, mai bogate în semnificaţii şi iubire, mai magice şi pline de minuni pentru părinţii şi bunicii lor.

Citește articol
Post

Dana Cujbă - o iarnă ca-n poveşti!

Dănuţa ştie să preţuiască momentele unice din copilăria sa şi să se bucure de magia sărbătorilor, alături de cei dragi, aşa că a petrecut Revelionul şi Crăciunul acasă, în sânul fa

Citește articol
Post

Daruri de la Moşu pentru Valeria Jomiru

Valeria este micuţa vedetă, care îi încântă pe toţi cu vocea sa gingaşă. Nici sărbătorile de iarnă nu au trecut fără un „repertoriu” frumos de cântece.

Citește articol
Post

Sebastian Ureche - magie de sărbători

Sebastian este odoraşul părinţilor, iar în această iarnă va deveni frate mai mare pentru surioara care, iată-iată, va apărea pe lume.

Citește articol
Post

Miryam Ochincă - fulguşor al iernii

Miryam este un fulguşor al iernii, născută în luna februarie. Asemeni primilor fulgi de nea, ea aduce multă fericire celor dragi, prin naturaleţea, frumuseţea şi voioşia ei.

Citește articol
Post

Mirela şi Oriana Bradu - în aşteptarea Moşului

Mirela a întâlnit în acest an mulţi ajutori ai lui Moş Crăciun, totuşi, ea îl aşteaptă pe cel adevărat, „de la cer”, care zboară cu sania trasă de reni.

Citește articol
Post

Iarna pentru Camelia şi Milan Casap

Pentru Camelia iarna a început în acest an numai după ce a nins. Atunci când a văzut prima zăpadă, a strigat cu bucurie: „A venit iarna!”. Împreună cu frăţiorul ei mai mic, Milan,

Citește articol
Post

Bogdan Rusanovschii - cadoul iernii

Bogdănel, căci aşa îl dezmiardă mami şi tati, a apărut pe lume într-o zi de iarnă, o minune mică care le-a făcut viaţa mai caldă şi mai deosebită.

Citește articol