În Moldova a fost deschisă o nouă maternitate

În Moldova a fost deschisă o nouă maternitate

Apariția unui copil în familie este unul dintre cele mai frumoase și importante evenimente în viața de cuplu. Atât mama, cât și tatăl sunt preocupați ca bebelușul să apară pe lume sănătos, în siguranță, și să aibă atenția și îngrijirea celor mai buni medici. E ceva firesc. Deseori, recomandările prietenilor sau cunoscuților care au trecut cu emoții prin maternitate nu sunt cele mai obiective. Studiați individual fiecare ofertă pentru a înțelege ce vi se potrivește cel mai bine.

Știați că pe piața serviciilor medicale din țară, recent, a fost deschisă o nouă secție de maternitate? Clinica „New Med Life” și-a deschis ușile pentru pacienții săi în 2009. Este prima clinică privată de reproducere umană asistată din Republica Moldova. În perioada anilor 2010-2016 aici au fost concepuți prin diferite metode de reproducere asisitată umană peste 600 de copii sănătoşi. New Med Life a reprezentat un proiect ambițios și în același timp deosebit de necesar pentru Republica Moldova, pentru că raspundea eficient și complet la necesitățile pacientilor săi în tratamentul infertilităţii.

Datorită încrederii clienților mulțumiți de serviciile medicale acordate și a faptului că atmosfera din clinică te predispune să te simți ca într-o familie, din 15 mai 2016, instituția își schimbă denumirea în „Clinica Familia”. Clinica este amplasată într-o zonă ecologică şi liniştită a capitalei unde din ianuarie 2017 oferă servicii de maternitate.

„Clinica Familia” reprezintă cea mai nouă maternitate din ţară. Clinica a îmbinat servicii diverse, de la concepere, până la naştere. Astăzi, ca  şi de fiecare dată, specialiștii din cadrul clinicii vin în întâmpinarea pacienților și încearcă să suplinească și să ofere o gamă largă de servicii medicale calificate, atât de necesare, care lipseau nu numai în Chişinău, dar și în întreaga Moldovă.

Și dacă o bună parte din clinicile private pun preț pe promovare, păi, Clinica Familia a reușit în timp să-și construiască o reputație bună bazată în primul rând pe încrederea mamelor care sunt recunoscătoare medicilor pentru profesionalismul și atenția acordată.

 Există mai multe tipuri de pachete de servicii avantajoase și atent gândite. Aici veți  găsi soluţii medicale adaptate, trebuie doar să o alegeți pe cea care vă oferă cea mai mare siguranţă. Atmosfera caldă și calmă ce domină în maternitate vă confer o dată-n plus certitudinea că o să aduceți pe lume un copil sănătos și frumos.

Maternitatea este dotată cu aparatură ultra performantă. Calificarea și experiența personalului este cartea de vizită din Maternitatea Clinicii Familia. Vioara principală a maternității este cunoscutul Prof. Dr. Valentin Friptu. Datorită competențelor sale profesionale și experienței incontestabile, doctorul a format o echipă de profesioniști care muncesc asemeni unui ceas elvețian.

Clinica oferă cursuri de pregătire prenatală. O posibilitate frumoasă pentru viitoarele mămici care sunt la prima experiență de naștere, sunt lecțiile, consultațiile și  sfaturile legate de îngrijirea copilului din primele zile de viață. Noile metode de monitorizare a stării sănătății bebelușului nu sunt aceleași pe care le-au aplicat bunicuțele. „Arta de a da viață” este programul care se adresează cuplului și care îi pregătește pe viitorii părinți pentru transformările din timpul sarcinii, a nașterii, a perioadei de recuperare după naștere, cât și pentru îngrijirea pas cu pas a sugarului. Deci, profitați de oportunitate!

Pachetul de naștere include:

•             Consultaţiile medicului obstetrician-ginecolog şi a medicului anesteziolog;

•             Investigaţii de laborator prenatale;

•             EKG;

•             Seturi sterile pentru mamă şi făt în travaliu, scutece;

•             Medicamentele necesare pe parcursul spitalizării;

•             Investigaţii de laborator pentru copil în perioada spitalizării;

•             Vaccin copil: BCG şi hepatită B;

•             Terapie intensivă neonatală, la necesitate;

•             Alimentație zilnică adaptată;

•             Spitalizare în unul din cele 14 saloane confortabile dotate cu baie și wc privat; TV; buton de alarmă pentru chemarea asistenței medicale, disponibilă 24/7; fotoliu pliant pentru persoana însoțitoare; prosoape și seturi de pat, schimbate la necesitate, săpun și gel de duș.

Detalii despre “Clinica Familia” găsiți AICI.

 

Contacte:

mun. Chișinău, or. Codru, str. Costiujeni, 14

E-mail: newmedlife@gmail.com

Programare, Consultaţii 022-425-777

Serviciu clienţi 079-177-955

 

Foto: itsallaboutchildren.com, arhiva clinicii

 

Galerie de imagini
image
image
image

Adaugă comentariu