Mămica Mea

(VIDEO) Barza întârzie? Îi trimitem o invitație specială! Istoria cu final fericit a unei mame din Chișinău

(VIDEO) Barza întârzie? Îi trimitem o invitație specială! Istoria cu final fericit a unei mame din Chișinău

Copiii sunt o mare fericire și binecuvântare. Pentru multe cupluri, însă, apariția unui prunc este o misiune imposibilă, din varii motive. Ce trăiri a avut, dar și experiența nașterii fiicei sale Nicole, ne-a vorbit Liuba, o femeie care a devenit mamă datorită procedurii de fertilizare in vitro.

De la bun început am înțeles că ne dorim un copil. Am împlinit 7 ani de căsnicie, dar defapt imediat, după primul an de la căsătorie am decis că trebuie să încercăm. Eram foarte tânără, doar 21 de ani aveam, dar noi am decis că ne dorim copii. Am crezut că va fi ușor și totul se va petrece repede, dar procesul s-a întins. Atunci am înțeles că după 4 ani nu mai are rost așteptarea”, a povestit mămica.

După multe căutări și un șir de analize care parcă nu mai conteneau, cuplul Costev s-a adresat la specialiștii Spitalului Internațional Medpark. „Soțul a fost primul care a zis că trebuie să merg la medic, el a înțeles că ceva nu decurge bine. Și el la rândul său a mers la medic. Noi am conștientizat un lucru esențial, infertilitatea este în cuplu, dar nu doar la unul din soți. Este un moment al familiei. Infertilitatea o au doi oameni, dar nu doar unul. Este greștit să spui că problema e doar la ea sau la el. Acesta a fost drumul nostru. Ne-am susținut reciproc de la bun început și am ajuns la concluzia că trebuie să mergem la medic”, a mami mărturisit Liuba costev.

Ce a urmat vedeți în filmulețul realiat de noi: