Activități de weekend, 13-14 mai 2017

Activități de weekend, 13-14 mai 2017

 

Sâmbătă, 13 mai:

 

Spectacol: „Iubesc mușețelul” (Люблю ромашки)

Când?  Sâmbătă, 11:00 – 11:45

Unde?  Teatrul Republican de păpuși „Licurici”, str. 31 august 1989, 121

Spectacolul va fi în limba rusă. Pot participa copiii de la 2 ani. Preț: 40 de lei. Detalii AICI.

 

Atelier de creație: „Felicitare Interactivă”

Când?  Sâmbătă, 11:00 – 12:00

Unde? Papetărie & Ustensii Handmade; stradela 1 Lvov, 66

Copiii de la 7 până la 14 ani au posibilitatea de a meșteri în cadrul atelierului o felicitare interactivă deosebită. Preț: 80 de lei. Detalii AICI.

 

Atelier de creație: „Pirogravură pe lemn”

Când?  Sâmbătă, 12:00 – 14:00

Unde? Stația de Creație cu Irina Cazan; str. Florilor 32/1; nr. 102

Pirogravura este arta decorării lemnului. Aceasta este tehnica de bază, folosită de-a lungul timpului de egipteni și unele triburi africane. În cadrul atelierului veți avea posibilitatea să realizați imagini pirogravate pe lemn, iar lucrarea meșterită o veți putea lua acasă. Pot participa copiii cu vârstele cuprinse între 5 și 12 ani. Preț: 100 de lei. Detalii AICI.

 

Spectacol: „Transformare magică” la JUMBO

Când?  Sâmbătă, 13:00 – 13:45

Unde?  Centrul Comercial „Jumbo”

Matineul se va desfășura în limba rusă şi se va juca gratuit. Detalii AICI.

 

DRUMEȚII organizate în Codri

Când? Sâmbătă, 11:00

Unde? Complexul Etno - Cultural VATRA

Dacă vă doriți să aveți parte de week-end excepțional petrecut în Codri, atunci vedeți aici ce oportunități vi se oferă. Excursiile date vă vor umple de energie și sănătate. Detalii AICI.

 

Spectacol cu delfini

Când? Sâmbătă - Duminică, 12:00, 15:00, 18:00

Unde? Andrei Doga 26

Spectacole cu delfini şi foci chiar la Chişinău. Copiii până la 3 ani (inclusiv) dispun de intrare gratuită la Delfinariu, dacă au un însoțitor şi stau în braţe. Delfinariul „Nemo” din Republica Moldova este unul dintre cele peste 20 de delfinarii din Europa. Detalii AICI.

 

 

Duminică, 14 mai:

 

Maratonul Run Pink

Când?  Duminică, 10:30 – 14:00

Unde?  Parcul Valea Morilor; str. Grigore Alexandrescu, 2060

Run Pink Moldova organizează, pentru al doilea an consecutiv, Maratonul Run Pink, unde împreună alergăm pentru a susține femeile ce luptă cu cancerul mamar. Maratonul „Run Pink” e o cursă de 5 km și 2.5 km, la care poți participa împreună cu prietenii, familia, copiii sau colegii de serviciu pentru o cauză nobilă. În acest an ne vedem în data de 14 mai la Valea Morilor, pentru a alerga pentru viață! Detalii AICI.

 

Ziua Internațională a Familiei

Când?  Duminică, 11:00 – 14:00

Unde?  Parcul Dendrarium; str. George Enescu, 5

Va fi ziua în care totul este pentru tine și cei dragi sufletului tău! O zi, o sărbătoare în an care vrem să aibă ecou puternic în viitor. Programul evenimentului va conține: târg de produse handmade; program distractiv cu animatorii de pe Planeta Clounella, tombola cu premii; Ședință foto Gratuită. Detalii AICI.

 

Spectacol: „Motanul încălțat”

Când?  Duminică, 11:00 – 11:45

Unde?  Teatrul Republican de păpuși „Licurici”, str. 31 august 1989, 121

Spectacolul va fi în limba română. Pot participa copiii de la 3 ani. Preț: 40 de lei. Detalii AICI.

 

Spectacolul: Copellia

Când?  Duminică, 16:00 – 17:00

Unde?  Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”; str. Șefan cel Mare

Libretul: Charles Nuitter şi Arthur Saint-Léon. După povestea lui Amadeus Hoffmann „Omul de nisip”. Coregrafia: Marius Petipa şi Enrico Cecchetti. Detalii AICI.

 

Iubirea la proști (Ziua Familiei la TEI)

Când?  Duminică, 18:30 – 20:30

Unde?  Teatrul Eugene Ionesco; bd. Grigore Vieru, 11

Pierre, directorul unei edituri franceze, are obiceiul de a participa la dinee cu proşti, adică un fel de petreceri burgheze la care anumiţi invitaţi vin însoţiţi de un „prost” spectaculos, care nu ştie că îi revin onoarea şi plăcerea de a fi bătaia de joc a participanţilor la dineu preţ de o seară. În seara cu pricina, Pierre se îmbolnăveşte şi nu mai merge la dineu… Detalii AICI.

 

Târg de Mai – Târg de Haine

Când?  Duminică, 10:00 – 16:00

Unde?  Cafe Podium; str. Independenței, 16

Dacă ești în plin proces de completare a garderobei de primăvară-vară, atunci ai oportunitatea de a merge la târgul de haine - Târg de Mai. Este un târg de scotoceală prin multe garderobe și locul perfect pentru a cumpăra haine/ încălțăminte /accesorii/bijuterii de brand sau piese retro ieftine sau unde poți vinde lucrurile de care te-ai plictisit, sau nu îți mai vin. Detalii AICI.

 

Distracție cu toată familia

Când? Sâmbătă - Duminică

Unde? Acasă

Bucură-te de weekend și petrece-l cu cei dragi alături! Distrează-te împreună cu copilul tău și învățați alfabetul și limba engleză cu ajutorul desenelor, la sigur va îndrăgi mult această activitate. Detalii AICI.

 

Filmul „Rock Dog” 3D (RO/RU)

Când? :  Sâmbătă - Duminică

Unde?:  Cinematograful Patria. 

Un mastif tibetan un pic naiv, dar plin de entuziasm, pornește într-o călătorie plină de peripeții după ce dă din întâmplare peste un aparat de radio, convins că are stofă de rocker și că va face carieră de muzician. Așadar, Bodi, născut și crescut în munții Himalaya, renunță la rolul de paznic pe care trebuia să îl preia de la tatăl său și pornește spre Beijing, pentru a deveni un star rock. Detalii pe patria.md

 

Filmul „Cine-i șef acasă” 3D (RO/RU)

Când? :  Sâmbătă - Duminică

Unde?:  Cinematograful Patria

Un copil în costum și cu servietă face echipă cu fratele lui mai mare de 7 ani pentru a opri complotul mișelesc al directorului general al Puppy Co. Detalii pe patria.md

 

Urfin și soldații săi de lemn 3D (RU)

Când?  Sâmbătă - Duminică

Unde? Cinematograful Patria. 

Urfin Gius a decis să devină conducătorul din Oz şi să cotropească Orașul de Smarald cu ajutorul soldaților săi din lemn. Detalii pe patria.md

Foto: Pinterest.com; facebook.com; odoras.md

Video: Youtube.com

Adaugă comentariu