Actorul Florin Piersic revine la Chișinău cu un spectacol legendar

Actorul Florin Piersic revine la Chișinău cu un spectacol legendar

Florin Piersic și Medeea Marinescu, cei mai iubiți străini în noapte, vor juca în data de 30 și 31 octombrie, ora 19.00, la Teatrul Național „Mihai Eminescu”. Piesa este o comedie romantică de succes, în regia maestrului Radu Beligan. 

Autorul piesei este Eric Assous. Decorul spectacolului este opera lui Puiu Antemir, costumele sunt creația renumitului designer Irina Schrotter, iar ilustrația muzicală este realizată de flautistul Ion Bogdan Ștefănescu.

Spectacolul „Străini în noapte” se află în topul preferințelor publicului din România pentru secțiunea Teatru, și iată-i ajunși și la Chișinău, încărcați cu multă inspirație pentru publicul nostru. Îndrăgitul actor Florin Piersic, ce nu mai are nevoie de nici o prezentare, și irepetabila Medeea Marinescu, fac din această piesă o capodoperă artistică, mai ales că regia o semnează inegalabilul maestru Radu Beligan.

 „Sunteți invitați la teatru, iar dacă după scena de final rămâneți cu sufletul încărcat de emoție și bucuria celor două ore petrecute în compania îndrăgiților actori ce v-au îndepărtat pentru moment de rutina zilnică, ajunși acasă, sunteți așteptați să postați un gând bun, o imagine, o impresie, pe pagina Centrului Cultural VATRA, pentru a împărtăși cu ei trăirile dvs.”, spun organizatorii.

Când va avea loc? 30 și 31 octombrie, ora 19.00

Unde va avea loc? Teatrul Național „Mihai Eminescu”

Mai multe detalii despre eveniment găsiți AICI.

Foto: radiotimisoara.ro; cvlpress.ro

Adaugă comentariu