Află cum să creezi obiceiuri sănătoase în alimentaţia copilului tău

Află cum să creezi obiceiuri sănătoase în alimentaţia copilului tău

Suntem ceea ce mâncăm, încă din momentul conceperii! Ca părinţi, suntem responsabili pentru sănătatea copiilor noştri, îi modelăm şi le oferim un exemplu, inclusiv când vine vorba despre o alimentaţie corectă.

O alimentație sănătoasă cuprinde un aport optim de energie și nutrienți care să asigure fixarea calciului în oase, dezvoltarea sistemului nervos, dezvoltarea capacității cognitive (gândire, memorie,atenție, concentrare), dezvoltare și rezistență fizică.

La 13 iulie va avea loc un eveniment dedicat în exclusivitate părinţilor, la care o cunoscută nutriţionistă şi instructoare de fitness va aborda acest subiect, în aparenţă simplu, dar în fond suficient de complex.

Dacă te confrunţi cu probleme ce ţin de meniul copilului tău şi chiar al întregii familii, dacă nu ştii care este soluţia optimă pentru un regim echilibrat şi cum să-l convingi pe cel mic să mănânce mai multe legume şi alte alimente sănătoase, în schimbul produselor dăunătoare pe care adesea le alege, participă la evenimentul organizat de Parents League Moldova, ca să găseşti răspuns la zeci de întrebări.

Invitata evenimentului, Elena Ozun, este specialistă în nutriţie cu acreditare internaţională, co-fondatorul şcolii internaţionale ABC fitness school Moldova şi fondatoarea unui studio de fitness şi nutriţi. Ea vine la eveniment pentru a oferi sfaturi despre cum să creezi obiceiuri sănătoase în alimentaţia copilului tău.

Se va DISCUTA despre: 
☑ de ce copilul refuză să mănânce; 
☑ cum ajutăm copilul să îşi creeze obiceiuri sănătoase în alimentaţie; 
☑ riscurile tulburărilor de alimentaţie la copii, cum prevenim deprinderi nesănătoase sau chiar patologii; 
☑ obezitatea şi mâncatul pe fond emoţional; 
☑ alimentele benefice pentru creier. 

CÂND: Joi, 13 iulie, ora 18.00
UNDE: Tucano Coffee Brazil, str. Alexandru cel Bun, 91
Preț: 70 MDL 

REZERVĂ ACUM: https://goo.gl/6pKFMT
 

Mai multe detalii şi informaţii despre bilete vedeţi în eveniment - AICI.

Foto: vegan-vollwertig.info; facebook.com/ParentsLeagueMoldova

Adaugă comentariu