Competiții pentru întreaga familie în cadrul evenimentului Olympic Fest 2019

Competiții pentru întreaga familie în cadrul evenimentului Olympic Fest 2019

În cadrul evenimentului Olympic Fest 2019 care s-a desfășurat pe data de 18 mai, revista online pentru părinți „Odoraș” și Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova au organizat cele mai distractive și interesante competiții pentru părinți și copii. Marea distracţie a avut loc în Piața Marii Adunări Naționale, iar toți participanții au avut parte de o zi de sport intensă cu multe întreceri sportive, jocuri, muzică, animatori și activități pentru întreaga familie!

În acest an Odoraș a desfășurat șapte competiţii, și anume:
„Campionatul bebeluşilor care merg de-a buşilea” unde au participat copii până la 11 luni. Cele mai mari emoții le-au avut părinții care și-au înscris odorașii la prima competiție de nivel național din viața lor. Toţi copiii au primit câte un body, o bentiţă personalizată și alte surprize, iar cel mai rapid bebeluş a primit titlul de „Campionul anului la mersul de-a bușilea” şi cadouri de la Pufies.La competiția „Campionatul părinților la alergat cu cărucioare” au participat zeci de părinți care au concurat pentru titlul de campion. În acest an, toți părinții au primit tricouri, iar campionii s-au ales cu o diplomă specială şi au primit cadou un ursuleț de pluș, o umbrelă pentru zile ploioase, o pungă ecologică pentru cumpărături și o surpriză dulce de la Viburcol.


O altă competiție care a trezit mult interesul odorașilor a fost „Campionatul copiilor la alergat cu cărucioare pentru păpuși” unde au participat copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 5 ani. Toți micii participanți au primit tricouri, iar câștigătorul s-a ales cu titlul de campion și cu un coș întreg cu produsele de la Ушастый Нянь, și anume: săpun pentru copii, gel de duș, creme pentru pielea fină a copilului, detergent care nu produce iritații, spumă pentru baia copilului, pastă de dinți și înălbitor pentru hainele copilului.


„Campionatul copiilor la mers cu bicicleta/tricicleta” a fost o competiție organizată pentru copiii de 2-4 ani. Energici și rapizi, toți micii participanți au primit tricouri, iar câștigătorii au primit cadou jucării moi și un set de jucării educaționale de la Fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”.


Pentru copiii de 4-7 ani a fost organizată competiția „Campionatul copiilor la mers cu trotineta”. Toți participanții au primit tricouri, iar campionii acestei competiții s-au ales cu diplome speciale şi daruri de la îndrăgitul urs Tedi.


La „Campionatul părinților la schimbat scutece” au participat părinți cu copilași de până la un anișor (12 luni). Fiecare câștigător a primit cadou câte un coș plin de produse calitative de la Sanosan, și anume creme și loțiuni de corp pentru copii, șampon și balsam, creme pentru protecția solară și  jucării moi.


O nouă competiție în acest an a fost „Campionatul copiilor în premergător” unde au participat copii până la un an. Câștigătorii au primit cadou terciuri și piureuri pentru diversificarea alimentației marca Nestle și titlul „Campionul anului în premergător”.

Mai multe imagini de la eveniment găsiți AICI.

Adaugă comentariu