Crăciunul Copiilor 2018: FOTOGRAFII, emoții, detalii

Crăciunul Copiilor 2018: FOTOGRAFII, emoții, detalii

Cea mai frumoasă și așteptată sărbătoare pentru copii a avut loc în ajun de Crăciun. Zeci de copii împreună cu părinți și bunici s-au distrat la un eveniment grandios marca Odoraș - „Crăciunul Copiilor 2018”. Organizatorii evenimentului au reușit să adune cele mai bune centre de dezvoltare pentru copii și să-i surprindă cu multe cadouri și invitați speciali.

Vă prezentăm mai jos o generalizare a celor întâmplate, dar și link-uri utile cu informații suplimentare.

Copiii au putut participa la 24 de ateliere și zone de distracțieDovlecei, Stația de creație, Tedi, Țara de nisip, Soroban, Laboratorul X, Picasso, Fast Track Kids, Heinz, Smart Start, Candy Club, Ecaterina Cristea, Smart Kids, Clubul de robotică, Glamour Girl, Optiplaza, Farmacia Orient, Diamant de Lux, Dr. Oetker, Azur ART, Invitro, Centru Politehnic, Amighen, Chocomagic și Ice Roll. 

Citește detalii aici: Cele mai bune centre de creație au bucurat odorașii la Crăciunul Copiilor

 

Tradițional, pentru toți participanții a fost organizat și un concert minunat. Pe scenă au urcat interpreți autohtoni și ansambluri de copii, care au creat o atmosferă plină de energie și voie bună.

Citește detalii aici: Melodiile îndrăgiților interpreți autohtoni au răsunat la cel mai mare bal de Crăciun pentru copii

 

Un invitat foarte așteptat de copii a fost Moș Crăciun, care împreună cu spiridușii de la Clubul Ciufulică au creat o atmosferă magică de sărbătoare și i-au distrat pe copii. De asemenea, fiecare copil prezent la sărbătoare a primit câte un cadou generos - un pachet de biscuiți cu unt Tedi, o sticluță de Tedi Go, un pachet de biscuiți savuroși și un piure de fructe de la Heinz, o punguță plină cu ciocolate delicioase de la ABK, o cutie cu pufuleți delicioși Piffi și Puffy pentru fetițe și băieței, o gentuță comodă pentru plajă sau pentru păstrarea lucrurilor celor mici de la NUK, un tub de vitamine de la Dr. Frei, o sticluță de apă Bucovina și produse de îngrijire de la Semana și Savex.

 

Mai mult, copiii prezenți la eveniment au profitat și de un teren mare de joacă, unde fiecare și-a găsit ocupații interesante.

 

Pe lângă partea festivă, la eveniment a avut loc și un târg de Crăciun. Aici participanții au putut să procure cadouri de sărbători, decorațiuni și accesorii hand made, jucării și produse de igienă.  

 

Copiii împreună cu întreaga familie au putut face fotografii la decorul special de iarnă, iar fotograful nostru a surprins cele mai frumoase momente. Vedeți fotografiile AICI.

 

De asemenea, participanții au avut ocazia să facă cele mai interesante și creative fotografii la Cabina Foto. Vedeți fotografiile AICI.

 

O altă zonă frumoasă pentru fotografii a fost amenajată de Dr. Oetker. Aici participanții au zâmbit și au imortalizat în fotografii cele mai minunate momente. Vedeți fotografiile AICI.

Citește mai multe detalii aici: (FOTO) Crăciunul copiilor – un eveniment pentru o viață!

 

Echipa Dr. Frei a surprins momente unice de la Crăciunul Copiilor 2018. Vedeți toate fotografiile AICI.

 

De această dată, zona Heinz a fost decorată cu un brăduț original din lemn. AICI găsiți fotografii de la eveniment, făcute la decorul și terenul de joacă Heinz!

 

La fel ca în anii precedenţi, revista Odoraș a invitat la sărbătoare și 7 familii cu TRIPLEȚI născuți în 2018. Cu suportul și ajutorul sponsorilor, am reușit să le oferim produse de primă necesitate pentru bebeluși, hăinuțe, produse alimentare și electrocasnice.

Citește mai multe detalii aici: De sărbători am reușit să facem mai fericite 7 familii cu tripleți din țară

 

 

Constantin Dimitrenco, fotograful evenimentului a imortalizat cele mai unice și frumoase momente în fotografii. Vedeți toate fotografiile AICI.

Albume cu FOTOGRAFII: 

1. Constantin Dimitrenco

2. Dr. Oetker

3. Dr. Frei Moldova

4. Cabina Foto Party Box

5. Heinz Moldova

Adaugă comentariu