Cumpără un bilet la Festivalul Mai Dulce şi dăruieşte culoare spitalelor de copii

Cumpără un bilet la Festivalul Mai Dulce şi dăruieşte culoare spitalelor de copii

 

Cel mai dulce festival din Estul Europei revine pe 21 mai la Chișinău! Anul acesta „Mai Dulce” a ajuns deja la a cincea ediție. Ca de obicei, festivalul va aduce un tribut tradițiilor culinare dulci. Prin intemediul acestuia, zeci de patiseri amatori pot să-și demonstreze calitățile deosebite și deserturile preferate ale bunicilor lor. Cei mai buni patiseri vor fi apreciați de un juriu pentru a fi oferit trofeul „Cireașa de pe tort”. Astfel, vor fi premiate „Cel mai bun desert tradițional local”, „Cel mai bun desert tradițional internațional” și „Cel mai bun desert vegan”. Pe lângă faptul că adună cele mai savuroase dulciuri pe metru pătrat, „Mai Dulce” are și un scop caritabil.

 

 

O nouă secție a Spitalului pentru copii va fi renovată!

Cumpărând un bilet la Festivalul „Mai Dulce”, contribui nu doar la organizarea acestei sărbători colorate, ci și la proiectul Arterapia, care are scopul de a decora spaţiile pentru copii în spitalele din Chişinău. Rezultatele fructuoase ale proiectului Arterapia, pot fi deja admirate! Câteva secții ale Spitalului Clinic Municipal pentru copii Nr. 1 din Chișinău, dar și pereții curții instituției, au prins viaţă datorită personajelor din poveşti! O secție a spitalului de copii Nr.1 din capitală a fost decorată cu imagini desprinse din basmul „Harap Alb”, iar alta a fost pictată cu plante medicinale și rime jucăușe.

Echipa K Lumea a venit cu ideea vindecării copiilor prin terapia artei, conferind spitalelor aparent sinistre un aspect mai plăcut. Şi-n acest an, banii de la vânzarea biletelor vor fi colectați pentru a renova o nouă secție a spitalului. Mai multe detalii despre proiectul Arterapia găsiţi aici.

 

Ia bilete cu preț special!

K Lumea te provoacă să petreci o zi de poveste în afara internetului și să redescoperi plăcerea comunicării vii cu prietenii și copiii tăi. De aceea, pe 21 mai, vom lua „cu dulcişorul” bucuria, fericirea, plăcerea, zâmbetele şi le vom scoatem din lumea virtuală pentru a le aduce în intersecţia Vlaicu Pârcălab cu Veronica Micle, unde va avea loc cel mai dulce festival din Estul Europei.

Până pe 10 mai biletele sunt la un preț special - doar 35 de lei. Îar în ziua evenimentului doar cei care vor veni costumaţi colorat la festival vor beneficia de un preţ redus la bilete. În rest, biletul va costa 50 de lei. Copiii până la 12 ani și bunicii care vor prezenta actul de pensionar vor intra GRATUIT.  Pentru ceilalți, găsiți BILETE aici.

 

De ce trebuie să vii!

- Vei putea gusta din deserturi tradiționale locale, internaționale, dar și raw vegane.

- Peste 50 de gospodine se vor întrece pentru trofeul „Cireașa de pe tort”.

- Toți cei pasionați de gastronomie sunt invitați la tradiţionalul Teatru Gastronomic, de unde vor putea afla secrete culinare de la bloggeri și patiseri din ţară.

- Te vei amuza participând la zeci de distracții și ateliere pentru copii.

- Și în acest an va avea loc Târgului Copiilor Cuminţi, unde copiii vor putea să-şi vândă cărţile, hăinuţele sau jucăriile de care s-au plictisit, dar care sunt în stare bună.

Îmbracă-te colorat, echipează-te cu bună dispoziție, ia toată familia cu tine și vino să te îndulcești, dar și să faci o faptă bună!

 

 

Foto: facebook.com, unimedia.md

Adaugă comentariu