Daruri generoase la cea mai recentă ediție a Festivalului Graviduțelor. Vezi cum a fost!

Daruri generoase la cea mai recentă ediție a Festivalului Graviduțelor. Vezi cum a fost!

Organizarea evenimentelor Odoraș a devenit un moment deosebit de plăcut pentru întreaga echipă. Atunci când vezi peste o sută de mămici care poartă sub inimă prunci, toate dornice de a fi informate, plăcerea nu poate fi descrisă prin cuvinte. La cea mai recentă ediție a Festivalului Graviduțelor am avut ca invitați medici de încredere și specialiști în domeniul alăptării, care le-au vorbit mămicilor și viitoarele mămici despre subiecte de mare interes pentru ele.

Dornice de a scăpa de rutina zilnică, de a socializa și a de afla curiozități din „lumea maternității”, graviduțele și-au dat întâlnire la un nou festival. Iar cele care din anumite motive nu au reușit să ajungă la eveniment, au făcut o reuniune live și au fost virtual alături de noi, și asta deoarece eveniment a fost transmis live pe pagina de facebook Odoraș. Medicii, reprezentanții medicali și specialiștii în domeniul alăptării prezenți la eveniment au avut discursuri și subiecte interesante pentru noua generație de părinți, astfel încât participanții să plece de la eveniment cu un bagaj de cunoștințe.  

Și așa cum graviditatea este o perioadă foarte specială, iar situațiile pot fi diferite și neprevăzute, medicul obstretician-ginecolo, de la Medpark, Ludmila Cojocaru, a ținut să le vorbească participanților despre riscurile nașterii premature și sarcinii peste termen. De asemenea, Olga Gutium, consultant în alăptare și în îngrijirea nou-născuților, a explicat de ce laptele matern este magic și că fiecare părinte nu trebuie să-și lipsească copilul de acest dar al naturii, acest lucru echivalându-se cu încălcarea dreptului copilului.

CITEȘTE ARTICOLUL DESPRE DISCURSUL MEDICULUI OBSTRETICIAN – GINECOLOG DE LA MEDPARK AICI.

 

Deși ne dăm seama că este foarte obositor și dificil pe alocuri să reziști nemișcată câteva ore, graviduțele participante la eveniment au reușit să savureze până la sfârșit din programul pregătit. Pe lângă partea informativă, graviduțele au participat la o tombolă generoasă, au savurat bunătăți la pauza de cafea, dar și au putut procura diverse produse de la târgul improvizat. Momentul special al evenimentului a fost prestația micilor muzicieni din trupa „RocKids”, care au făcut graviduțele să danseze pe ritmuri de rock.

Vedeți mai jos, în fotografii realizate de cunoscuta mămică și fotografă Irina Spinei, cum a fost la a șasea ediție a Festivalului Gravidelor, organizat de Odoraș la V-Continental.

 

Teme discutate la eveniment:

- Nașterea prematură și sarcina cu durată mai lungă;

- Laptele magic al mamei sau de ce alăptarea la sân este dreptul copilului;

- Un bebeluș alăptat este un bebeluș privilegiat;

- Igiena nazală corectă;

- Preparatele inofensive pentru gravide;

- Secretul oaselor sănătoase;

- Produse necesare pentru gravide și viitoare mămici;

- Primul ajutor în diareile acute.

 

 

 

Graviduțele au primit daruri speciale de la parteneri și din partea Odoraș: Pufies, Heinz și Molfix, iar gravida cu cel mai avansat termen de sarcină - 40 de săptămâni - a fost „petrecută la maternitate” cu o cutie plină cu daruri de la Fundația Edelweiss și alți parteneri pentru bebeluș.

 

 

Mulțumim sponsorilor și partenerilor evenimentului!

Parteneri: Medpark, Bayer, Galactogil, Subtyl, Davita Bone, Dr. Frei, Heel, Quixx, Fundația Edelweiss, Busuioc TV.

Sponsori:  Primul Sens, Mi-e dor, Frosch, Splat, Ushastii Neani, Uni Baby, Sanosan, Ciornii Jemciug, Molfix, Mama’s Box, Herbal Therapy, Equilibra, Maxikids, MAM&ME, Nurofen, Nera Plant, Klorane Bebe, Laboratorul Innotech, Pufies, Isis Pharma etc.

Degustare: MOKA Cafe, Apa OM, biscuiții Aridami, Foxy Sweets

Fotograf: Irina Spinei Photography

Decor: Elena Sclifos - Flowers Decor

 

 

 

Foto: Irina Spinei Photography

Adaugă comentariu