De mare interes s-a bucurat Șezătoarea marca Odoraș la care s-a discutat despre perioada de lăuzie

De mare interes s-a bucurat Șezătoarea marca Odoraș la care s-a discutat despre perioada de lăuzie

Un eveniment marca Odoraș foarte interesant pentru părinți a avut loc pe data de 23 iulie. Participanții la eveniment și-au „făcut plinul” cu informații utile de la specialiști în domeniul sănătății, s-au delectat cu dulciuri la pauza de cafea, dar și au făcut o mulțime de fotografii frumoase la zona cu decor din cadrul evenimentului.

Reprezentantul medical Anna Prisnova a prezentat gama produselor HiPP. Perfect adaptate nevoilor dezvoltării copilului, produsele HiPP sunt la mare căutare de către părinții care încep diversificarea alimentației la copii. Compania HiPP are o serie de produse importante pentru alimentația unui copil și anume: piureuri din legume; piureuri din carne de vită, pui, vițel și curcan; piureuri din pește - somon sau pește de mare; fructe și cereale sau fructe și iaurt; supă de legume cu diferite tipuri de carne. HiPP oferă cea mai bună calitate, ecologică, iar toate produsele selectate pentru meniurile HiPP sunt supuse unor minuțioase și stricte controale de calitate.

 

Pregătirea și îngrijirea sânului pentru alăptare este un subiect de mare interes pentru viitoarele mămici. De această dată, reprezentantul medical Silvia Chitoroga a informat participantele că pregătirea sânului pentru alăptare începe din luna a 7-a de sarcină și este o etapă obligatorie. Pentru a îmbunătăți elasticitatea pielii mamelonului este recomandat produsul Multi-Mam Balm, care se bazează pe o selecție de uleiuri vegetale. De asemenea, Multi-Mam Balm ameliorează direct senzațiile neplăcute și păstrează pielea sănătoasă.

 

Medicul neonatolog Liuba Rusu a menționat că colicile nu sunt o boală, ci o etapă normală în viața fiecărui copil. În acest sens, medicul a recomandat produsul Flatam-Plus, care este un produs natural  împotriva colicilor și îmbunătățește flora intestinală. Flatam-Plus poate fi administrat de toți membrii familiei deoarece are un efect de stimulare a enzimelor pancreatice, care ajută la asimilarea alimentelor.

 

Pentru tulburări de formare a enzimelor digestive în pancreas, reprezentantul medical Rodica Rusnac a recomandat produsul Mezym.  Fiind cea mai accesibilă pancreatină produsă în Germania, Mezym oferă o ameliorare mai bună a senzației de greutate și disconfort în stomac după mâncare. Un alt produs recomandat de Rodica Rusnac a fost Espumisan care este indicat pentru tratamentul simptomatic al tulburărilor gastro-intestinale determinate de acumularea gazelor.

 

Pentru copilașii cu probleme de burtică în perioada de vară, reprezentantul medical Elena Lavreniuc a prezentat produsul Eubiotic Baby. Special conceput pentru bebeluși din prima zi de viață, Eubiotic reduce riscul apariției diareii și a altor probleme digestive cauzate de dezechilibrul florei intestinale.

 

Tradițional, în cadrul evenimentului este aleasă „Regina Serii” și anume a graviduței cu cel mai mare termen de sarcină. De această dată, norocoasă mămică a avut  41 de săptămâni de sarcină și a primit în dar multe produse de primă necesitate pentru nou-născut.

 

Medicul obstetrician-ginecolog, Tatiana Cebotari a vorbit despre igiena intimă în timpul sarcinii. În acest sens, specialistul a îndrumat graviduțele să folosească un produs special destinat pentru igiena intimă, fără parfum și cu un Ph neutru. Pentru a menține sănătatea și curățenia intimă, medicul a recomandat produsul Epigen Gel. Acesta conține doar componente naturale (fără săpun, coloranți și conservanți), protejează și înlătură iritațiile locale și fortifică tratamentul ginecologic și urologic.

 

Medicul ORL, Lucia Gariuc a prezentat tema „Importanța imunității generale în patologia organelor de auz și ale căilor respiratorii superioare”. Ulterior, medicul a informat părinții despre suplimentul nutrițional izocaloric PediaSure Малоежка pentru copiii de la un an până la 10 ani. Suplimentul nutrițional se administrează pentru: retardul creșterii și dezvoltării la copii care mănâncă puțin ( insuficient/incorect); pentru micșorarea incidenței de îmbolnăvire cu IRVA la copii predispuși către maladiile respiratorii; pentru suplinirea necesarului de energie la copii cu capacitatea scăzută de învățare și pentru surplus de energie la copiii care practică sportul.

 

Reprezentantul medical Veronica Lungu a prezentat produsul Galactogil, un supliment alimentar cu asociere unică de extracte concentrate de plante galactogene și calciu. Galactogil este recomandat pentru susținerea unei alăptări prelungite; după naștere la inițierea alăptării și în caz de relactație sau de lactație indusă, și în situația în care rezerva de lapte matern este insuficientă.

 

Pentru tratamentul alergiei și pruritului la copii, reprezentantul medical, Tatiana Ghemu a recomandat produsul Fenokit. Acesta ameliorează pruritul de diferite geneze (eczemă, dermatită pruriginoasă, mușcături de insecte, varicelă); ameliorează simptomele rinitei alergice sezoniere și perene; înlătură simptomele alergiei medicamentoase și alimentare.

 

Reprezentantul medical Vera Casim a prezentat produsul Tyrosur. Acesta are acțiune topică în tratamentul rănilor și arsurilor, distruge peretele bacterian și stimulează granularea și epitelizarea. Tyrosur este un remediu eficient și inofensiv pentru: infecțiile de la nivelul pielii și țesuturilor moi; rănilor superficiale; eroziuni, defecte ulceroase și ulcere trofice.

 

Despre alte evenimente organizate de revista Odoraș puteți citi AICI!

Adaugă comentariu