Decorul de Crăciun – de la necesitate la tendință

Decorul de Crăciun – de la necesitate la tendință

Nu există alte sărbători cu o astfel de perioadă plină de magie și bucurie precum sărbătorile de iarnă. Crăciunul și Revelionul aduc atâta lumină în sufletele noastre și pe chipurile fiecărui om, or, de aceste emoții se fac vinovate și toate decorațiunile ce ne abundă în frumosul sens al cuvântului. Așa trăim feeria Crăciunului cu mai multă intensitate, decorul din exterior având deseori o importanță majoră pentru spiritul interior al fiecăruia dintre noi.

 

La 16 decembrie curent, în cadrul celui mai mare bal de sărbători pentru copii marca Odoraș, sute de copii împreună cu părinții lor au avut parte de o atmosferă de poveste, datorită muncii, pasiunii și dragostei față de frumos, datorită decorului ce a găzduit nenumărate clipe frumoase.

 

Elena Sclifos (Flowers Decor) a avut grijă să aducă căldură la propriu prin intermediul căminului, jucăriilor din pluș, felinarelor și tuturor elementelor create hand-made sau procurate. Toate acestea fiind combinate împreună cu mult gust, creativitate și eleganță de către Elena, a rezultat cu o zonă nemaipomenită pentru fotografii frumoase. Părinții au stat chiar minute în șir în rând doar pentru a imortaliza într-o singură fotografie anul 2017 și Crăciunul unde copiii lor s-au distrat de minune.

 

Pe lângă acest decor special, la eveniment au fost mai multe zone inspiraționale, menite să creeze o atmosferă de sărbătoare și credem noi că le-a reușit.

Zona Heinz - cu un brăduț original din lemn și capace de la borcănașe. Puteți încerca și voi!

 

Zona Dr. Frei. Aici Moș Crăciunul și Alba ca Zăpada au organizat și un concurs pentru toți cei ce se fotografiau și zâmbeau.

 

Zona dulce de la zahărul Domnița a venit cu însăși Zâna, tot felul de elemente creative și chiar o cabină foto pentru amintiri de secole.

 

Selfiebox și Marimer. Și aici părinții cu copii nu își dădeau rând, or, fotografiile pe hârtie sunt tot mai apreciate ultima vreme.

 

Distracție și fotografii cu ursulețul TEDI - mare bucurie pe capul copilașilor.

 

Invitro nu doar că aduc bucurie în familie, de data asta au venit și cu o zonă pentru fotografii de familie.

Fotografii de: Constantin Dimitrenco, Valeria Negru, Olga Scorpan 

 

Adaugă comentariu