Distracții GRATUITE pentru copii și familii pe 1 și 2 iunie

Distracții GRATUITE pentru copii și familii pe 1 și 2 iunie

Două zile de distracții pentru copii și părinți, pe 1-2 iunie la Complexul Etno Cultural VATRA vă așteaptă o serie de activități pentru toată familia. Timp de două zile trezește-ți și tu copilul din tine, dând startul unei aventuri mult așteptate.

Pe 1-2 iunie, Complexul Etno Cultural Vatra, invită copiii şi părinții la cele mai vesele activități pentru întreaga familie în cadrul Evenimentului ”THE BEST FAMILY TEAM”:

- Concert – Ansambluri de dans și muzică, alături de invitați speciali și multe surprize și concursuri pe Scena Mare.

- Zeci de terenuri de joacă - Vă așteptăm cu o serie de zone amenajate pentru copii și părinți. Zone pentru copii de: 4-6 ani, 7-9 ani, 10-15 ani.

- Zeci de personaje - Toate mascotele din cele mai preferate desene animate și povești, vor fi pentru a distra pe fiecare.

- Cea mai activă familie - Jocuri distractive și competitive pentru întreaga familie. Jocurile între părinți și copii consolidează relațiile într-un mod distractiv. Naturalețea jocului ne face să ne simțim în largul nostru. Sunt două zone pline de activități pentru întreaga familie

- CONCURS „Lumea Poveștilor” - Cele mai creative familii, care vor avea curajul să intre în pielea și în hainele personajelor preferate, vor fi premiați pentru cel mai ingenios costum.

- CONCURS „Cei mai voinici pici” - Pe teritoriu vor fi amenajate spații pentru concursurile între copii de 4-6 ani, unde vor concura cei mai voinici pici alături de familiile lor.

Când: 1-2 iunie, ora 10.00;

Unde: Complexul Etno Cultural Vatra, șoseaua Chișinău-Ungheni, km 32;

Intrarea este GRATUITĂ, înregistrează-te AICI!

Adaugă comentariu