Eveniment unic la Chișinău: circa 200 de graviduțe și-au dat întâlnire la un Festival

Eveniment unic la Chișinău: circa 200 de graviduțe și-au dat întâlnire la un Festival

La sfârșitul lunii iulie graviduțele din țară și-au dat întâlnire la un Festival dedicat lor. Aproape 200 de „burtici” au avut parte de o seară cu adevărat relaxantă și foarte utilă pentru ele și pentru minunile lor încă nenăscute. Multe dintre viitoarele mămici au venit la eveniment însoțite de parteneri, fapt care bucură, deoarece creșterea și educarea unui copil este un subiecte ce îi vizează pe ambii părinți în mod egal.

Medicii, reprezentanții medicali și specialiștii în domeniul alăptării prezenți la eveniment au avut discursuri și subiecte interesante pentru noua generație de părinți, astfel încât participanții să plece de la eveniment cu un bagaj mai mare de cunoștințe.  

 

Teme discutate la eveniment:

1. Managementul întrebărilor de după naștere. Îngrijirea nou născutului – cu Olga Gutium, consultant în alăptare și în îngrijirea nou-născuților;

2. Prima săptămână după naștere – cu medicul ginecolog, Cebotari Tatiana;

3. Importanța calciului în sarcină și alăptare – cu medicul ginecolog, Cebotari Tatiana;

4. Particularități de îngrijire a pielii nou-născuților;

5. Gama Eubiotic de ajutor copilașilor cu probleme diareice;

6. Febra și durerea în perioada de erupții dentare;

7. Dispozitivele necesare în trusa fiecărei gravide.

 

Pe lângă partea informativă, graviduțele au participat la o tombolă generoasă, au savurat bunătăți la pauza de cafea de la Foxy Sweets, Moka Café și apa OM, dar și au putut procura diverse produse de la târgul improvizat. Momentul special al evenimentului a fost prestația micilor dansatoare din trupa „Colibri” care au impresionat printr-un număr artistic de dans.

 

Vedeți mai jos, în fotografii realizate de cunoscuta mămică și fotografă Irina Spinei, cum a fost la a opta ediție a Festivalului Gravidelor, organizat de Odoraș la V-Continental.

 

Graviduțele au primit daruri speciale de la parteneri și din partea Odoraș: Pufies și Savex, iar gravida cu cel mai avansat termen de sarcină - 40 de săptămâni - a fost „petrecută la maternitate” cu o cutie plină cu daruri pentru bebeluș de la Fundația Edelweiss și alți parteneri. La sfârșitul evenimentului a avut loc și o tombolă generoasă, iar cele mai noroacoase participante au plecat acasă cu daruri frumoase.

 

Revista Odoraș a organizat ultimul eveniment din această vară, din toamnă vom reveni cu noi forțe pentru a bucura în continuare mămicile și graviduțele cu evenimente informative, utile și de suflet! Urmăriți rubrica evenimente de pe pagina Odoraș pentru a fi la curent cu toate noutățile.

 

Parteneri: Medpark, Bayer, Epigen Gel, Davita Bone, Eubiotic, Nurofen, Alpen Pharma, Dr. Frei, Fundația Edelweiss, Busuioc TV.

Sponsori:  Frosch, Splat, Ushastii Neani, Uni Baby, Sanosan, Ciornii Jemciug, Molped, Herbal Therapy, Maxikids, Pufies, Mama Box, Mi-e dor, Primul Sens, Similac, Klorane Bebe, Calvis Baby, United Vision, Buburuze, Darkids, Happy Baby, Special Baby, Chicco, Sandoz, studioul de dansuri Colibri etc.

Degustare: Dulciuri de la Foxy Sweets, MOKA Cafe, Apa OM.

Fotograf: Irina Spinei Photography

Decor: Elena Sclifos - Flowers Decor

Foto: Irina Spinei Photography

Adaugă comentariu