Evenimentul la care găsești cele mai multe mămici cu burtici pe metru pătrat!

Evenimentul la care găsești cele mai multe mămici cu burtici pe metru pătrat!

 

La 3 noiembrie, Odoraș.md a adunat zeci de mame la o nouă șezătoare informativă. Printre ele s-au adunat și multe graviduțe, care pentru curajul de a purta sub inimă noi vieți au fost răsplătite cu aplauze și daruri frumoase.

Mămicile și viitoarele mămici au discutat cu medici buni despre diferite probleme de sănătate ce țin de sarcină și îngrijirea copiilor, în special în primul an de viață. Despre cele mai frecvente probleme întâlnite la bebeluși au povestit reprezentanții medicali de la Alpen Pharma, care au vorbit și despre soluțiile anti colici, dureri de burtică sau de dinți, hiperactivitate, imunitate scăzută ș.a.

O temă nouă în cadrul șezătorilor, dar și extrem de interesantă și utilă a fost diabetul gestațional (în sarcină), temă pe care a abordat-o Natalia Porcereanu, medic endocrinolog la spitalul Sf. Treime. O metodă nouă, comodă și eficientă de a verifica glicemia în sânge este aparatul Accu Chek, iar mamele au putut chiar să-și verifice pe loc nivelul glicemic.

Despre menținerea îndelungată a alăptării și importanța acesteia, dar și despre cum să fii o mămică liniștită și să eviți stresul, a vorbit Angela Agrigoroae, product manager Grindeks în Moldova. Pentru că problema congestiei nazale este în „topul” sezonului rece, s-a discutat și despre cum desfundăm în mod natural și cu grijă năsucul copiilor, dar și despre gama de produse Marimer – apă de mare pentru igiena nazală.

Graviduțele au fost „vedetele serii”, iar mama cu cel mai avansat termen de sarcină a fost „petrecută” la maternitate cu o cutie plină cu daruri din partea Fundației Edelweiss, în parteneriat cu Pufies, Teo Bebe, Equilibra, SeboCalm, Nuk ș.a.

Mamele au putut să procure lucruri frumoase și utile de la târgul improvizat: hăinuțe made in Moldova de la Maxikids, cărți frumoase la prețuri excelente de la Editura Prut Internațional, jucării create manual de la Olga Colun Craveț, papioane cochete și originale de la Natty Papioane La Comanda, uleiuri naturale, perfecte pentru protejarea de răceli (și nu numai) în sezonul rece de la ThaiPower.eu, produse de sănătate de la Pollpharma, New Nordic, Labormed, Sodimed ș.a.

La pauză mamele au putut servi câte un ceai cu biscuiți delicioși Tedi și și-au putut potoli setea cu apă Bucovina, nouă pe piața din Moldova, dar extrem de apreciată de mame. Toate participantele au primit daruri de la partenerii evenimentului: detergent Teo Bebe, Gastrokind – un produs eficient pentru sănătatea micilor burtici, mostre de produs de la Revalid, Sebocalm, Numis Med, Ivatherm ș.a. 

 

 

Adaugă comentariu