Şezătoarea Mamelor XVIII: Inima perfectă e cea care oferă şi primeşte dragoste!

Şezătoarea Mamelor XVIII: Inima perfectă e cea care oferă şi primeşte dragoste!

La noua şezătoare organizată de Odoraş, inimile au fost în centrul atenţiei, la propriu şi la figurat. Despre problemele cardiace la maturi şi copii, dar şi despre miomul uterin, despre metodele revoluţionare neinvazive de tratare a unor boli, fără bisturiu şi cicatrici, au aflat mamele adunate la un nou eveniment marca Odoraş.

Evenimentul a adunat mamele în incinta Centrului de Medicină Intervenţională NOVAMED din Chişinău, o clinică nouă, cu medici de excepţie şi tehnologii de ultimă oră, în cadrul căreia se realizează intervenţii neinvazive, ce ţin de un profil larg.

O temă care a stârnit interesul mamelor a fost cea despre posibilitățile contemporane în cardiologia intervențională, la care a discutat medicul cardiolog intevenționist, d.h.m. Ion Popovici.

Medicul a vorbit despre diferite deficienţe cardiace şi tratamentul acestora, a dezminţit anumite mituri legate de inimă şi a dat mai multe sfaturi mamelor. Dr. Popovici a afirmat că, în prezent, majoritatea bolilor cardiace pot fi tratate neinvaziv, utilizând tehnologii moderne, care ajung la inimă fără bisturiu şi care nu lasă nici o cicatrice.

Echipa Odoraş, în parteneriat cu Decorbal.md le-au oferit mamelor o parte din inimile lor, prin intermediul unui filmuleţ animat despre „inima perfectă” şi a baloanelor sub formă de inimă. Iar concluzia la care a ajuns şi medicul Popovici a fost că inima are nevoie, în primul rând, de dragoste.

Despre tratamentul modern al miomului uterin prin embolizarea arterelor uterine a vorbit medicul chirurg endovascular Roman Polonsky de la Novamed. Miomul uterin este o maladie cu care femeile tinere se confruntă mai rar, însă este frecvent întalnită la femei de 30–40 de ani şi mai ales, după 50 ani. Despre riscurile acestei boli şi tratamentul eficient a acesteia, mamele au aflat de la dr. Polonsky.

Participantele au avut posibilitatea să viziteze toate etajele clinicii, să afle mai multe despre serviciile oferite de Novamed şi condiţiile de tratament.

La pauza de cafea şi ceai, mamele s-au delectat cu biscuiţi Tedi, ciocolate dulci şi discuţii calde. De asemenea, mamele a putut completa garderoba celor mici cu hăinuţe frumoase, produse în Moldova, de la Maxikids.

Partenerul evenimentului a fost NOVAMED, iar alţi sponsori care au oferit daruri mamelor au fost: Tedi, Chicco, Maxikids, Teo Baby, Pufies, Apa OM, moderatoarea de evenimente Victoria Donţov şi restaurantul Diamant de Lux.

Următorul eveniment va avea loc la 25 aprilie. Ce teme vor fi discutate de această dată, aflaţi AICI

Galerie de imagini
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Adaugă comentariu