Fără durere la naștere, cu medicul anestezist-reanimatolog, Alexandru Musteață

Fără durere la naștere, cu medicul anestezist-reanimatolog, Alexandru Musteață

Pe 28 iunie va avea loc a XVI-a ediție a Festivalului Gravidelor marca Odoraș. Fiind un eveniment destinat în special viitorilor părinți, medicii invitați vor aborda subiecte legate de perioada de graviditate, procesul nașterii, alăptarea și îngrijirea nou-născutului.

De această dată, un invitat special al evenimentului va fi medicul obstetrician-ginecolog, Diana Mitriuc, care va vorbi despre riscurile provocate de kilogramele în plus în timpul sarcinii, cum să ne alimentăm corect și cum să menținem echilibrul nutrițional pe parcursul gravidității.

Medicul anestezist-reanimatolog, Alexandru Musteață, va prezenta tema „Despre nașterea fără durere” și va explica ce metode se folosesc în perioada actuală pentru a reduce senzația de durere în timpul nașterii.

Medicul obstetrician-ginecolog, Tatiana Cebotari, va prezenta tema „Dilemele unei gravide” și va evidenția o serie de lucruri interzise în sarcină, care pot avea consecințe negative pentru mamă și copil.

Medicul obstetrician-ginecolog, Valeriu Pădure, va povesti despre rolul calciului în sarcină, care sunt sursele de calciu în sarcină, dar și ce beneficii are asupra dezvoltării bebelușului.

Intrarea este GRATUITĂ, doar în bază de înregistrare!
1. Completează FORMULARUL: https://bit.ly/2Iq602z
2. Dă participă/interesat la acest eveniment, pentru a afla toate noutăţile;
3. Fă un share acestui eveniment, ca să afle mai multe mame de el.

FĂRĂ COPII: La eveniment vă așteptăm fără copilaşi (în afară de cei din burtici). Evenimentul se desfășoară în formatul de seminar/discuții, iar copilașilor nu le sunt interesante astfel de activități, respectiv ei obosesc și fac gălăgie, perturbând buna desfășurare a evenimentului și fac imposibilă recepționarea informației de către participanți.

UNDE?
Evenimentul va avea loc la V-Continental Business Center, bd. Cantemir 5/4, etajul 2

Vezi cum a fost la alte evenimente organizate de Odoraș - AICI.

 

Parteneri:  Epigen Gel, Davita Bone, Medpark , Bayer, Grindeks, HiPP, Bioclin, Biessen Pharma, Eubiotic

Sponsori:  Heel, NumisMed, Chicco, Ivatherm, Health Kinesiology, Usastii Neani, Calvis Baby, Mam & Me, Dr. Frei, EVATRON, Magic Box, Dammex, Special Baby

Degustare: Caffe Moka, Foxy Sweets

Decor: Decor LLux

Fotograf: Irina Spinei 

Te aşteptăm cu drag pe 28 iunie!

Adaugă comentariu