Glume, cadouri şi informaţii utile la o ŞEZĂTOARE de 1 aprilie

Glume, cadouri şi informaţii utile la o ŞEZĂTOARE de 1 aprilie

O nouă ediţie a Şezătorii Mamelor a adunat femei frumoase şi mame deosebite. Pentru că evenimentul a avut loc chiar pe 1 aprilie, de Ziua Păcălelilor, participantele au avut parte de mai multe surprize.

 

Doi mimi simpatici şi haioşi au întâmpinat mamele cu tot felul de glume pe „muţite”, care au stârnit însă hohote de râs. În spatele „măştilor” alb-negru au stat actorii Dima Uruşciuc şi Vadim Zatic.

 

Până la începerea evenimentului, mamele au putut vizita „târgul” improvizat, unde au găsit tot felul de lucruri utile – creme şi produse de igienă, accesorii hand made, săpunuri create manual, hăinuţe pentru copii, ceaiuri din plante naturale sau mirodenii la vazon.

 

Una dintre temele discutate la Şezătoare a fost „Copilul febril”. Despre cauzele febrei la copii, complicaţiile pe care le poate aduce, tratamentul febrei şi multe alte aspecte a vorbit Dorina Rotaru, neonatolog, colaborator ştiinţific, secţia Perinatologie la Centrul Mamei şi copilului.

Despre problemele care pot apărea la nivelul intestinului, cum ne tratăm şi cum să menţinem un intestin sănătos la copii şi maturi, a vorbit Ecaterina Oancea, reprezentant Specchiasol.

 

Fetiţe cochete şi frumoase, îmbrăcate în rochiţe şi fustiţe marca Pupi au defilat graţioase pe podium, alături de prezentatoarea Lilu.

 

Tradiţional, la finele evenimentului a avut loc o tombolă, la care sponsori generoşi au pus în joc multe premii utile pentru mămici şi pici. Dincolo de asta, fiecare mămică a primit cadouri de la parteneri.

 

Partenerii evenimentului: PolPharma şi Specchiasol

Nestle, Tedi, Aqua Unica. Chicco, Equilibra, Decorbal.md

Lorina handmade jewelry, Soina Lupu - Săpun Handmade, Lola's Craft, Special Baby,

Sodimed, NumisMed, Klorane bebe, MaxiKids, Poienele Moldovei, Movie Design. 

 

Următorul eveniment marca odoraş va avea loc pe 13 aprilie. Urmăriţi pagina de facebook ODORAŞ, ca să prindeţi un loc!

Adaugă comentariu