Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Produse lactate cu termenul de valabilitate modificat urmau să ajungă în magazinele din capitală

Produse lactate cu termenul de valabilitate modificat urmau să ajungă în magazinele din capitală

Percheziţii inopinate au fost desfăşurate de către ofiţerii de investigare a fraudelor economice ai sectorului Ciocana, din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, la depozitul unei întreprinderi specializată în depozitarea şi comercializarea produselor lactate în asortiment. În rezultatul verificărilor poliţiştii au depistat grave încălcări a legislaţiei, privind protejarea drepturilor şi protecţia consumatorilor.

Astfel au fost depistate lăzi cu produse lactate în asortiment cu termenul de valabilitate modificat, având în vedere că poliţiştii au efectuat verificări în ziua de 24 februarie curent, iar pe ambalaje era aplicată data producerii de 25 februarie 2017. În acest context forţele de ordine au solicitat explicaţii agentului economic, privind aplicarea inscripţiei termenului de producere cu o zi în avans, responsabilii n-au putut oferi un răspuns concret. Este de menţionat că produsele lactate în valoare de 110 000 de lei urmau să ajungă în pieţele şi magazinele din Capitală, respectiv poliţiştii au decis ca să fie returnate producătorului.

Cercetările continuă privind stabilirea tuturor circumstanţelor, iar responsabilii întreprinderii riscă sancţiuni cu amenzi în mărime de 10 000 de lei.

Share:

Articole recomandate