Hai cu noi la Crăciunul Copiilor 2017 - cel mai mare bal de sărbători!

Hai cu noi la Crăciunul Copiilor 2017 - cel mai mare bal de sărbători!

Pe 16 decembrie, revista ODORAŞ organizează o superbă sărbătoare de Crăciun pentru toată familia și, în special, pentru copilași. O petrecere unică la care vor participa o mulţime de centre de creaţie, cu ateliere inedite şi distractive. De asemenea, va avea loc un concert de sărbătoare, dar şi multă distracţie cu personaje de poveste. De la sărbătoare nu va lipsi Moş Crăciun, care va veni cu daruri pentru fiecare copilaş! 

La sărbătoarea Crăciunul Copiilor, devenită deja tradiție, pentru că o facem de 5 ani la rând, vom avea cele mai interesante ACTIVITĂȚI pentru copiii de la 6 luni până la 12 ani. Și fiecare copil va avea posibilitatea, timp de 3 ore, să le încerce pe toate: modelare din lut; modelare din aluat; atelier de gătit biscuiți cu scorțișoară; mini salon de coafură; aviamodelism; roată de olărit; desen pe nisip; creaţie de felicitări și cadouri cu tematica sărbătorilor de iarnă; aplicații și decorațiuni din hârtie; experimente chimice; desene pe faţă; confecționare de brățări; robotică; puzzle; desene 3D şi, desigur, multă muzică, dansuri şi distracţie la maximum.

CENTRE DE CREAŢIE prezente la eveniment: Țara de nisip, FasTracKids, Fantastic Cecefel, Amighen, Glamour Girls, Smart Start Kids Academy, Dovlecei, Laboratorul XAzur ART, Smart Kids, Centrul de Creație Tehnică pentru copii și adolescenți "Politehnic", Stația de Creație cu Irina Cazan, Căsuța Buburuzei, Heinz, Tedi, Panda Kids, Școala de matematică „Șoroban”, ABeZe și restaurantul Diamant de Lux va veni cu un teren de joacă pentru pici. 

Pe scenă pregătim un CONCERT minunat de Crăciun cu cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști din țară - Adriana Ochișanu, Georgeta Voinovan, Aurel Chirtoacă, Nicoleta Sava-Hanganu, Valentina Volontir, Liliana Prado etc., care vor urca pe scenă împreună cu copilașii lor. Tot pe scenă vom invita toți copiii prezenți la sărbătoare, să participe la o DEFILARE de MĂȘTI. Tradițional, vom dărui cadouri frumoase și necesare familiilor care în anul 2017 au adus pe lume TRIPLEȚI!

Nu vor lipsi CONCURSURI interactive cu copiii și părinții lor din sală, TOMBOLA cu daruri generoase de la final de eveniment.

Părinții și copiii vor avea posibilitatea să facă o mulțime de fotografii memorabile, fie cu telefonul personal, pentru că vom asigura decor deosebit de Crăciun, fie sub îndrumarea unor fotografi profesioniști. La fel, copiii vor pleca de la serbare și cu poze imprimate pe hârtie, pentru că Foto Cabina și Selfie Box vor fi la dispoziția lor. 

Vom organiza și un mini-târg de Crăciun cu cele mai deosebite daruri pentru cei dragi, produse de îngrijire, cărți și altele: Verona Art Studio, PAO Candles - Lumânări sculptate, biscuiții Anise, papucei din lâniță, Antos cosmetică naturală, Milen Bijou, Olga Cravet, Kalben Chocolate, Be Sweet, Editura Prut, Marvel Baby, Same Old Brand New ș.a.

Moș Crăciun și eroii preferați vă așteptă pe toți la o sărbătoare de poveste, cu multe cadouri pentru fiecare copilaș (în schimbul biletului de intrare), cu multă magie, voie bună, veselie, zâmbete și atmosferă minunată de basm!

Ia-ți familia și prietenii și vină la o sărbătoare adevărată!

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 16 decembrie 2017, între orele 15:30-18.00 la Casa Sărbătorii (str. Ghioceilor 1, Moldexpo). Toți copiii, indiferent de vârstă, dar și părinții sau maturii care-i însoțesc, au nevoie de BILET! Biletele costă: 300 de lei pentru un copil și 50 de lei pentru un adult. Biletele pot fi găsite pe www.iticket.md sau la redacția Odoraş (Casa Presei, str. Puşkin 22, et. 5, of 520). Telefon de contact 079955436

Vedeți cum a fost la petrecerea din anul trecut AICI. Mai multe detalii despre ediția curentă, găsiți în evenimentul de pe facebook AICI

 

PARTENERI: Nuk, Heinz, Teo bebe, Semana, dr. Frei, Bucovina, Tedi, Kirsan

SPONSORI: Marimer, Pediatrica, Domnița, Ibufen, HS, Kirsan, Epigen Gel, Heel, Oralsept, Malmar Grup, Sebocalm, Bombonici, Maxikids, Chicco, Numis Med, Equilibra, Busuioc TV, Flatam Plus, Invitro.

Adaugă comentariu