Îngrijirea corectă a zonei intime – recomandări de la medic obstetrician-ginecolog

Îngrijirea corectă a zonei intime – recomandări de la medic obstetrician-ginecolog

Revista Odoraș a organizat pe 3 iulie un seminar live. În cadrul evenimentului online s-a discutat cu medicul obstetrician-ginecolog, Elena Parpauț. Tema evenimentului a fost „Sănătate feminină sigură în doar 3 pași”.

În cadrul live-ului, medicul a specificat că soluția potrivită pentru igiena intimă este gama Saforelle. Aceasta asigură pH-ul optim pentru zona intimă și care poate fi utilizat fără grijă inclusiv în perioada sarcinii și alăptării, sau când femeia urmează vreun tratament pentru această zonă.

Timp de mai bine de 25 de ani, gama Saforelle dezvoltă produse de îngrijire intimă în colaborare cu medicii ginecologi și le produce în Franța în conformitate cu cele mai înalte standarde farmaceutice. Produsele Saforelle sunt recomandate atât de medicii ginecologi, cât și de farmaciști.

Extractul de brusture este ingredientul natural comun tuturor produselor din gama Saforelle. Această plantă este înregistrată în Farmacopeea Franceza pentru proprietățile sale calmante. Saforelle este singura gamă care prezintă ambele forme galenice pentru consumatori (gel și cremă). La modul practic, femeile se spală cu gelul și apoi aplică crema.

Urmăriți înregistrarea live-ului pentru a afla toate informațiile și sfaturile oferite de medic.

Adaugă comentariu