Librarius celebrează primul deceniu alături de iubitorii de lectură!

Librarius celebrează primul deceniu alături de iubitorii de lectură!

În 10 ani Librarius a extins o rețea de librării în toată țara, iar pentru a fi mai aproape de cititori și a le oferi cele mai interesante cărți și jocuri de societate au fost deschise magazine și în regiunile Republicii Moldova - Bălți, Orhei, Ungheni, Cahul, Comrat, Nisporeni, Soroca, etc.

În cei 10 ani de muncă asiduă, Librarius și-a manifestat grija față de clienți fiind un promotor activ al culturii. Librarius a fost gazda celor mai frumoase evenimente – lansărilor de carte, întâlnirilor cu autorii, recitalurilor de poezii.

Lista premiilor obținute de către companie confirmă calitatea produselor și încrederea acordată de către cititori.

Echipa Librarius a obținut Diploma de onoare al concursului “Marca comercială a anului 2016” la categoria “Servicii financiare, editoriale, de consum și vânzări cu amănuntul” nominalizată ca fiind “Favorita anului”, iar în anul 2018 obține o nouă nominalizare “Aprecierea Consumatorilor”.

Anul 2019 a fost unul la fel de productiv, deschizând prima librărie de tip cafenea din țară situată într-o clădire arhitecturală cu 2 nivele pe strada Mitropolit Varlaam 75. În Librarius Café, cu siguranță veți pierde noțiunea timpului, lecturând o carte însoțită de mirosul unei cafele aromate.

În pofida faptului că 2020 a fost un an suficient de dificil, am reușit să dezvoltăm platforma online, unde puteți găsi oferte tentante și o mulțime de jocuri de societate interactive pe www.librarius.md.

Descoperă bucuria lecturii doar la Librarius!

Adaugă comentariu