Liliana Prado te invită la un nou concert de excepție

Liliana Prado te invită la un nou concert de excepție

După ce a culminat la Parada Noutăților Muzicale, proiect lansat de Busuioc TV, Liliana Prado revine într-un spectacol personal. Pe 15 noiembrie, ora 19:00, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici", interpreta invită toți doritorii de a afla care este FORMULA IDEALĂ a fericirii în cadrul unei serate de creație.

Așadar, o seară de miercuri și oameni dornici de relaxare vor savura muzică bună preț de câteva ore, căci Liliana Prado promite a fi un spectacol extraordinar din care nu vor lipsi, desigur copiii ei. „În cadrul acestei seri de creație urmează să prezint piese pe care nu le-am lansat niciodată - circa 30 la număr și pe care aș vrea să le audă publicul. Voi cânta în duet înclusiv cu Olivier și Laurentino. Este vorba de piese pe care nu le-am interpretat de când copiii erau mici și aveau alte voci.”, a menționat interpreta pentru odoraș.md

Surprizele vor împânzi întregul spectacol, vor evolua mai mulți interpreți îndrăgiți, precum Adriana Ochișanu, Vitalie Dani, Anișoara Puică, Marian Stîrcea, Doinița Gherman, Lenuța Gheorghiță, Ady Carp, Tatiana Heghea și Katy Rain.

Biletele, cu prețul între 100-300 de lei, pot fi procurate la casele Filarmonicii Naționale și online pe iTicket.

Sunteți așteptați cu drag pentru găsi împreună echilibrul din viața de zi cu zi - formula ideală către fericire.

Liliana Prado este mamă a patru copii foarte talentați. Cochetează cu toții cu tainele muzicii. O cântă și o trăiesc. Împreună cu soțul de origine spaniolă formează o familie exemplu, de la care te poți inspira. 

Sursa foto: facebook.com

Adaugă comentariu