Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Concert de binefacere în susținerea Ucrainei la Chișinău

Concert de binefacere în susținerea Ucrainei la Chișinău

Un concert de binefacere în susținerea poporului ucrainean va avea loc în data de 15 aprilie, la Palatul Republicii. „Muzica pentru pace", așa cum este intitulat evenimentul, e organizat în parteneriat cu Ambasada Ucrainei în Republica Moldova, scrie tv8.md

Concertul este o frumoasă colaborare între artiștii Filarmonicii Naționale și muzicienii care au fost invitați din Ucraina, pentru a veni să bucure publicul cu un deosebit recital dedicat păcii, speranței și bucuriei în toată lumea. 

În prim-plan, Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale, condusă de dirijorul Mihail Agafița, împreună cu Capela Corală Academică „Doina” îi vor avea drept soliști pe minunatele soprane Tatiana Costiuc, Elena Demirdjean și Victoria Nichitcenko. Dar și cei doi instrumentiști: Naistul și Artistul Poporului, Constantin Moscovoci, împreună cu saxofonistul Igor Znatokov.

Drept invitați speciali vor fi dirijorii ucraineni Vyacheslav Cernuho - Volici și Vyacheslav Redya.

Concertul va fi prezentat de Andrei Porubin.

Ambasada Ucrainei în Republica Moldova susține campania „Moldova pentru PACE” și împreună cu artiștii Filarmonicii cât și a invitaților din Ucraina speră să aducă seninătatea primăverii în sufletele ascultătorilor.

 Banii colectați din vânzări vor fi donați în susținerea Ucrainei.

Sursa: tv8.md 

Share:

Articole recomandate