Mai Retro - Mai aproape de natură

Mai Retro - Mai aproape de natură

Petrecerea timpului în aer liber, mișcarea fizică în sânul naturii, dar și o comunicare directă, vie cu oamenii, sunt condițiile de bază pentru un mod sănătos de viață.

Festivalul Mai Retro e mai aproape de natură, de aceea pe 30 aprilie și 1 mai, ne aşteaptă 2 zile în care vom avea parte de o conectare cu natura: iarbă verde, aer proaspăt, hiking în Codri până la izvorul lui Ştefan cel Mare, ciclism, sporturi relaxante şi extreme, jocuri, camping sub cerul liber, răsărituri mirifice şi multă energie pozitivă. Toate acestea, şi chiar mai mult, într-o minivacanță de poveste la Vatra.

 

Pentru că avem marele privilegiu să fim situați chiar lângă inima Codrilor, veți avea ocazia să vă înnoiți albumul de amintiri cu „arhitectura” miraculoasă din Codri şi să inspirați sănătatea pură a naturii.

Patru zile de primăvară la Complexul Vatra vor deveni un prilej frumos pentru o promenadă cu bicicleta pentru toți amatorii de ciclism din Republica Moldova. Linia de Start a plăcerii – Chișinău, linia de Finish - Complexul Etno -Cultural Vatra, o destinația perfectă în toi de sărbătoare. Cicliștii vor avea acces gratuit la sărbătoare cu înscriere preventivă prin completarea formularului.

Doritorii de a participa la o drumeție în codrii Moldovei în compania unui ghid profesionist și cu un echipament special, se pot înregistra gratis completând formularul.

 

Iar pentru cei care vor să fie treziți de răsăritul gingaş, avem zona de camping, unde puteți veni cu corturile, sacurile de dormit personale sau aveți posibilitatea să închiriați colibele noastre pline de spirit rustic.

 

 

Nu uitați, Codrii, soarele şi voia bună îşi dau întâlnire de pe 28 aprilie până pe 1 mai la Mai Retro. Evadați cu noi în sanctuarul naturii!

Mai multe detalii: goo.gl/KGyhcA

Bilete online pe afisha.md: goo.gl/K8EjSj

Adaugă comentariu