Medic neonatolog despre temerile unei mămici tinere care crește primul copil

Medic neonatolog despre temerile unei mămici tinere care crește primul copil

Un nou eveniment informativ pentru părinți are loc mâine, 29 mai. Revista Odoraș te invită la un seminar gratuit în cadrul căruia medicii vor aborda o serie de subiecte de mare interes pentru părinți. 

Un invitat special este medicul neonatolog de categorie superioară și managerul serviciului neonatal-pediatric de la Spitalul Clinic Municipal Nr.1Dorina Rotaru.  În cadrul seminarului informativ, medicul va prezenta tema „Temerile unei mămici tinere care crește primul copil”. Dorina Rotaru are 16 ani de experiență în muncă și este membru al comisiei de specialitate Neonatologie a Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova.

Evenimentul se va transmite LIVE la ora și ziua indicată, dar invităm și 50 de persoane în sală (la ora 15:00), conform regulilor de siguranță. De asemenea, toți participanții care vin la eveniment sunt rugați să poarte mască de protecție, iar Odoraș va avea grijă să-ți pună la dispoziție un dezinfectant la intrarea în sală.

Intrarea este GRATUITĂ, doar în bază de înregistrare!
1. Completează FORMULARUL: http://s9.ro/15o8
2. Dă participă/interesat la acest eveniment, pentru a afla toate noutăţile;
3. Fă share acestui eveniment, ca să afle mai mulți părinți despre el.

FĂRĂ COPII: La eveniment vă așteptăm fără copilaşi (în afară de cei din burtici). Evenimentul se desfășoară în formatul de seminar/discuții, iar copilașilor nu le sunt interesante astfel de activități, respectiv ei obosesc și fac gălăgie, perturbând buna desfășurare a evenimentului și fac imposibilă recepționarea informației de către participanți.

UNDE?
Evenimentul va avea loc la V-Continental Business Center, bd. Cantemir 5/4, etajul 2

Vezi cum a fost la alte evenimente organizate de Odoraș - AICI.

Adaugă comentariu