Nodulii glandei tiroide – informații utile de la medic chirurg

Nodulii glandei tiroide – informații utile de la medic chirurg

Revista Odoraș te invită pe 12 iunie la Festivalul Mamelor! Un eveniment gratuit pentru toți cei interesați de creșterea și îngrijirea corectă a copiilor.

Invitatul special al evenimentului este chirurgul generalist, chirurgul endocrinolog de categorie superioară, Eugeniu Condrațchi. Medicul activează în cadrul Spitalului Internațional Medpark și este membru al asociaţiei de Endoscopie şi Chirurgie minim-invazivă „E. Guţu” și membru al Asociaţiei Chirurgilor „N. Anestiade”.

În cadrul seminarului informativ, medicul va prezenta tema „Nodulii glandei tiroide” și va informa participanții despre cât de frecvenți sunt nodulii tiroidieni, care sunt metodele de evaluare a acestora și în funcție de ce criterii este stabilit tratamentul.

Evenimentul se va transmite LIVE la ora și ziua indicată, dar invităm și 50 de persoane în sală conform regulilor de siguranță. De asemenea, toți participanții care vin la eveniment sunt rugați să poarte mască de protecție, iar Odoraș va avea grijă să-ți pună la dispoziție un dezinfectant la intrarea în sală.

Intrarea este GRATUITĂ, doar în bază de înregistrare!
1. Completează FORMULARUL: http://s9.ro/15sg
2. Dă participă/interesat la acest eveniment, pentru a afla toate noutăţile;
3. Fă share acestui eveniment, ca să afle mai mulți părinți despre el.

FĂRĂ COPII: La eveniment vă așteptăm fără copilaşi (în afară de cei din burtici). Evenimentul se desfășoară în formatul de seminar/discuții, iar copilașilor nu le sunt interesante astfel de activități, respectiv ei obosesc și fac gălăgie, perturbând buna desfășurare a evenimentului și fac imposibilă recepționarea informației de către participanți.

UNDE?
Evenimentul va avea loc la V-Continental Business Center, bd. Cantemir 5/4, etajul 2

Vezi cum a fost la alte evenimente organizate de Odoraș - AICI.

 

 

 

Adaugă comentariu