O mamă care a scris despre mama...

O mamă care a scris despre mama...

 

Dragi părinţi, ieşiţi din rutină şi mergeţi la evenimente frumoase unde aveţi posibilitatea să cunoaşteţi oameni noi, creativi şi cu interese comune. Recomandarea noastră pentru astăzi este lansarea de carte „Vara în care mama a avut ochii verzi a autoarei Tatianei Ţîbuleac.

Lucrarea este o a doua realizare literară a autoarei. Liderii de opinie în materie de cultură şi artă susţin că această carte trebuie să ajungă în casele tuturor.

Știu că mulți se vor întreba încă din primele rânduri dacă este o carte autobiografică, dacă mama din carte este mama mea - și nu este. Nici una, nici alta. Mai degrabă, bunica este cea care se regăsește în carte – rochia ei, mărgelele, cuvintele. Am început să scriu această carte atunci când deja anunțasem o alta – „Elefanții” – la care voi reveni neapărat. Am ajuns acasă din vacanță și mă tot măcina o istorie pe care o auzisem de la cineva și am spus că voi încerca să scriu un text pe blog. Apoi, am văzut că nu mă puteam opri din scris și nu am mai putut scrie nimic altceva. Am lăsat povestea să curgă, completând-o doar cu oameni și locuri cunoscute”, a declarat Tatiana Țîbuleac pentru stiripozitive.eu 

Tatiana Ţîbuleac a activat în mass-media din Moldova. În prezent este stabilită în Paris, Franţa. Este mamă a doi copii. Aceasta are blogul său unde cititorii şi admiratorii o pot urmări. Evenimentul de lansare are loc astăzi pe 8 decembrie, ora 18:15 la Librăria din Centru (str. Ştefan Cel Mare 120).

 

Foto: facebook.com

Adaugă comentariu