Prima șezătoare Odoraș din 2018 a impresionat prin dress code-ul ales

Prima șezătoare Odoraș din 2018 a impresionat prin dress code-ul ales

La Șezătoarea Mamelor, organizată de odoras.md deja de aproape patru ani, se adună, ediție după ediție, tot mai multe mame. La o simplă numărătoare, mai bine de 5300 de mame au devenit parte din familia Odoraș.

Prima ediție din 2018, care a avut loc la 25 ianuarie, a adunat un număr impresionant de participante. Peste 160 de mămici, într-o seară de joi, au lăsat copiii cu tăticii sau bunicii și au venit să se relaxeze, dar și să se informeze despre teme de actualitate de la cei mai buni medici. Mai mult ca atât, pentru a face seara mai specială, echipa Odoraș a îndemnat mămicile să respecte un dress-code unic, și anume, a îndemnat mămicile și graviduțele să găsească în garderoba lor, sau a mamei, sau a bunicii o basma cu imprimeu tipic rusesc sau național și să vină cu ea la eveniment. Iar multe mămici au respectat dress code-ul și astfel au făcut evenimentul să arate deosebit.

 

La eveniment mămicile au avut parte de două ore pline de informații utile pentru întreaga familie. În prima parte a evenimentului, Dorina Rotaru, medic neonatolog şi colaborator ştiinţific, a vorbit despre problema colicilor la bebeluși și cum poate fi soluționată aceasta. Tot la acest subiect a discutat și reprezentantul medical al companiei Labormed, Diana Vizitiu, care le-a recomandat mămicilor produsul Eubiotic - remediu eficient în colicile abdominale la bebeluși. Despre durerile de dinți, care este o altă problemă frecventă în rândul copiilor, a vorbit reprezentantul medical al companiei Alpen Pharma, prezentând produsul Dentokind.

 

Medicul ginecolog Livia Pavelescu a abordat subiectul igienei intime la femei. Potrivit acesteia un pas important în acest caz este utilizarea produselor sănătoase de igienă, și anume recomandă săpunul intim Saforelle. Fondatoarele brandului de hăinuțe Mi-e Dor și Primul Sens au prezentat colecția de hăinuțe pentru nou-născuți, comode, din stofă naturală, nonalergică, create în colaborare cu designeri, neonatologi și medici pediatri. Tot acolo graviduțele au aflat și despre hăinuțele create pentru ele ca să le fie mai comod în timpul nașterii sau cât se află la maternitate.

După o pauză dulce, unde papilele gustative au fost răsfățate cu prăjituri delicioase de la mămica Irina Civga Iatenko (Sweet Michelle), cu cafea gustoasă de la Moka Café și cu apă bună de la OM, a început a doua parte a evenimentului. Reprezentanții companiei Polpharma au prezentat o serie de produse poloneze – Acidolac, Galazolin, Helisal etc. Tot în a doua parte a evenimentului s-a discutat despre răcelile și virușii de sezon. În acest sens, cei de la Alpen Pharma au prezentat produsele Prospan și Trachisan. Medicul pediatru, Valentina Gherman, a abordat pe larg subiectul profilaxiei și tratamentului infecțiilor virale acute la copii și a recomandat produsul Anaferon.

 

O atenție aparte la Șezători o au viitoarele mămici, iată de ce „cele mai mari” burtici au primit daruri speciale. Mămica cu cel mai mare termen de sarcină (41 de săptămâni), a fost petrecută, simbolic, la maternitate. Ea a primit multe daruri frumoase de la partenerii evenimentului Maxikids, Pufies, Ushastii Neani ș.a.

Toate mamele au primit daruri simbolice de la partenerii evenimentului, iar cele mai norocoase au câștigat și premii la tombolă.

 

În cadrul evenimentului a fost organizat și un mic iarmaroc, cu lucrări hand made, produse de îngrijire, hăinuțe ș.a.

 

Mulțumim sponsorilor și partenerilor evenimentului!

Parteneri: Saforelle, Alpen Pharma, Labormed, Anaferon, Polpharma, Nestlé, Busuioc TV.
Sponsori: Chicco Moldova, Ivatherm, Numis Med, MAXIKIDS, Pufies, Equilibra Moldova, Mamabox.md, PrimulSens, Mi-e Dor, Basmaua Ruseasca, Herbal Therapy, Antos cosmetică naturală, Frosch, SPLAT, FM World Distribution etc.


Degustare: MOKA Cafe, Apa OM, Prăjituri Sweet Michelle (Irina Civga Iatenko)

Fotograf: Irina Spinei Photography

Decor: Elena Sclifos - Flowers Decor

Foto: Irina Spinei Photography

Adaugă comentariu