Record de graviduțe la un festival în Chișinău! Vezi cum a fost!

Record de graviduțe la un festival în Chișinău! Vezi cum a fost!

Odoraș.md a bătut un nou record! La distanță de doar două săptămâni de la primul Festival al Gravidelor, când s-au adunat aproape 150 de viitoare mămici, am reușit să adunăm din nou alte 150 de graviduțe la o a doua ediție. Astfel că, aproape 300 de femei au devenit mai informate și mai puternice pentru o nouă generație de odorași.

Cu emoții pozitive, cu bună dispoziție și bebelușii „zbenguindu-se” în voie în burtici, graviduțele au ascultat informații utile de la medicii și reprezentanții medicali veniți la eveniment, au participat la concursuri și la o tombolă generoasă, au savurat bunătăți la pauza de cafea, au putut testa și procura diverse produse utile la târgul improvizat și au admirat o colecție superbă de rochii pentru femei însărcinate. Nici o mămică nu a fost lăsată să plece de la eveniment fără daruri, asta pe lângă zecile de sfaturi utile oferite.  

Vedeți mai jos, în fotografii realizate de cunoscuta mămică și fotografă Irina Spinei, cum a fost la a doua ediție a Festivalului Gravidelor, organizat de Odoraș la V-Continental.

 

Evenimentul a fost „pictat” în culorile spicului de grâu și ale florii soarelui, dress code-ul serii fiind: galbenul, bejul, dar și stilul național. O notă specială a fost oferită de defilarea mămicilor cu burtici – unele având și copilași mai mari – în rochii gingașe, marca Alina Bradu, o colecție cu note naționale, creată special pentru viitoarele mămici și numită, simbolic - Odoraș.

 

Teme discutate la eveniment:

- Cum ne pregătim de o alăptare productivă, fără a avea stresul lipsei de lapte.

- Avantajele alăptări naturale. Reguli şi mituri.

- Tratarea febrei şi durerii la copii.

- Trecem ușor și fără griji de perioada colicilor.

- Igiena intimă între mituri și realitate. Particularități în timpul sarcinii.

- Cum alegem maternitatea la care să naștem.

- Ce trebuie să conțină bagajul de maternitate.

- Produse de îngrijire pentru mămici şi bebeluşi în tratarea eritemului de scutec și a durerilor de sâni.

- Primul ajutor în cazul bolilor diareice la copii.

- Cum alegem primele hăinuţe ale bebeluşului.

 

Mulțumim sponsorilor și partenerilor evenimentului!

Parteneri: Nestle, Extramed, Omega Pharma, Bepanthen, Flatam Plus, Epigen Gel, Subtyl, Nurofen, Mama Box, Galactogil, Hăinuțe PrimulSens și Mi-e Dor, Fundaţia Edelweiss. 
Sponsori, Târg: Sanosan, Papia, Kaloss, Klorane bebe, Frosch, Ushastii Neani, Equilibra, MAXIKIDS, Pufies, Чистая линия, Svetlana Armasheva - jucării eco, Nuk, Chicco, Ivatherm, PolPharma, Baby Service MdHeritage International SchoolViorica-Cosmetic, Numis Med ş.a.
Degustare: Biscuiți AriDamiMOKA CAFFE, Apa OM
Decor: Elena Sclifos/Flowers Decor
Defilare de modă: marca Alina Bradu – cu colecție nouă pentru graviduțe umită „Odoraș”

Fotografii de Irina Spinei Photography

Adaugă comentariu