Roboți, personaje din poveste, ateliere de creație, întâlniri cu vedete și fan-meetinguri. Doar la Crăciunul Copiilor 2019!

Roboți, personaje din poveste, ateliere de creație, întâlniri cu vedete și fan-meetinguri. Doar la Crăciunul Copiilor 2019!

Sărbătorile de iarnă încep cu un eveniment magic pentru toată familia – Crăciunul Copiilor! Am adunat la un loc personaje din poveste, roboți și animatori, ateliere de creație, dansuri în jurul bradului, întâlniri cu vedetele autohtone și cel mai important – cadouri pentru fiecare copil de la Moș Crăciun!

De la această sărbătoare nu va pleca nimeni acasă fără amintiri de „pus în ramă”, și asta deoarece vom avea la Crăciunul Copiilor cabine foto puse la dispoziție ta. Cabina foto Selfie Box printează fotografiile instant, devenind o amintire pe viață printată în decurs de 10 secunde.

 

La intrarea în Palatul Republicii, unde va avea loc evenimentul, va fi amplasat un decor impresionant cu tematica Crăciunului, creat special de compania Zefir, iar fiecare oaspete va fi invitat să-și facă o fotografie împreună cu prietenii și familia. Doi fotografi profesioniști vor fi la dispoziția ta, iar fotografiile le vei putea descărca ulterior de pe link-ul plasat în evenimentul de pe Facebook.

 

Îngerașii din povestea Andreooly vor aștepta fiecare copilaș să facă fotografii la geamul fermecat, iar un fotograf profesionist va avea grijă să prindă aceste momente deosebite.

De asemenea, pentru prima dată în cadrul Crăciunului Copiilor va fi organizat un fan-meeting într-o zonă special amenajată! Toate graviduțele și mămicile cu copii mici sunt invitate la un fan-meeting cu vedeta dulce de la Jurnal TV, Daniela Ciocanu! Vom discuta, sub îndrumarea consultantului superior în alăptare, Olga Gutium, despre maternitate și despre menținerea lactației. Vom face poze împreună cu bloggerița Daniela Ciocanu care va veni împreună cu fiica ei – micuța Miranda. Toate mamele participante la acest fan-meeting vor primi cadouri deosebite din partea Farmaciei Elody, Companiilor NUK și Bepanthen.

 

Și aceasta nu e tot! Copiii vor putea face selfie și fotografii impresionante cu 2 roboți adevărați, uriași și fosforescenți de la Liga Roboților. La sigur micuții vor rămâne impresionați și vor face coadă ca să aibă amintiri de la întâlnirea cu roboții.

 

Și surprizele nu se încheie aici. Cine este fanul micuței bloggerițe Lavinia Crețu, nepoțica actorului și prezentatorului Emilian Crețu? Vă așteptăm pe toți să o cunoașteți și să faceți poze cu ea! Căci anume la Crăciunul Copiilor pentru prima dată va fi organizat un fan-meeting al micuței bloggerițe! Copiii vor avea posibilitatea să o întâlnească pe crăciunița Lavinia Crețu, vor face poze împreună și vor socializa.

 

Fiind pe ultima sută de metri cu organizările, vă anunțăm că biletele la eveniment se epuizează și dacă vă doriți o sărbătoare de neuitat pentru copiii voștri, atunci vă îndemnăm să vă grăbiți ca să mai găsiți bilete. AICI puteți vedea ce cadouri va primi copilul în baza biletului de intrare. Tot în baza biletului copiii vor avea acces la toate cele 25 de centre prezente la sărbătoare cu activitățile lor creative – le puteți găsi AICI. Iar despre vedetele care vor susține un concert de excepție la Crăciunul Copiilor am scris AICI.

Crăciunul Copiilor 2019 are loc în premieră la Palatul Republicii, str. Maria Cebotari, 16, lângă fostul hotel Codru.

Prețurile biletelor de intrare:
pentru un copil – 300 de lei (include cadouri și acces la ateliere și distracții)
pentru un adult – 100 de lei (concert, fotografii, interacțiune cu invitații speciali)

Biletele pot fi găsite pe https://iticket.md/event/craciunul-copiilor și la redacția Odoraş (Casa Presei, str. Puşkin 22, et. 5, of 520). Telefon de contact redacția Odoraș: 079955436. Vă rugăm să ne sunați din timp!

   

 

 

Adaugă comentariu