Te așteptăm la o nouă ediție a Șezătorii Mamelor - Ne pregătim de sezonul rece!

Te așteptăm la o nouă ediție a Șezătorii Mamelor - Ne pregătim de sezonul rece!

După ce am organizat o petrecere pentru copii, am hotărât să revenim cu o nouă ediție a Șezătorii Mamelor pe 20 septembrie. La fel ca de fiecare dată, vă așteaptă teme interesante, medici buni și mai multe surprize.

 

Vă dăm întâlnire și de această dată la restaurantul Garden Palace, situat pe strata V.Alecsandri 8, pe 20 septembrie la 16:45. Biletele pentru Șezătoare pot fi procurate online, pe Iticket  - AICI. Prețul unui bilet este de 50 Lei. 

 

Despre ce vom discuta?

- Febra este simptomul care aduce multe griji oricărei mame. Care sunt cele mai frecvente cauzele ale apariției ei, care sunt etapele în care tratăm febra și alte manifestări asociate ei, precum și multe alte aspecte legate de această temă, vom discuta cu medicul neonatolog Irina Pintea, de la Centrul mamei și a copilului.

- Este bine sau nu să introducem laptele în alimentația copiilor? Dacă da, de care, de la ce vârstă? Sau de ce este contraindicat și cui! Cum e în cazul altor produse lactate - brânză, brânzică, smântână etc.? Vom discuta multe aspecte importante și interesante cu Rodica Eremciuc, medic pediatru, asistent universitar.

- Ultima temă pe care o vom aborda, însă nu și cea din urmă după importanță, este menținerea îndelungată a alăptări.

- Supriza serii va fi prezentată de Natalia Madan, mămică a doi copii, cea care vă oferă informații și sfaturi prețioase pe blogul său Planeta Mami. Natalia vă va împărtăși idei de jocuri care stimulează curiozitatea și creativitatea copiilor dar și câteva idei de jucării pe care le puteți crea din lucrurile pe care le aveți prin casă.

 

La fel ca de fiecare dată vă așteptăm la eveniment FĂRĂ COPILAȘI! Găsiţi o soluţie pentru a face o pauză de informare şi relaxare. Fiecare mămică va merge acasă cu daruri de la partenerii evenimentului.Pentru a fi la curent cu toate noutățile evenimentului, puneți Particip și pe pagina de facebook a evenimentului - AICI.

 

Parteneri: Nestle, Polpharma, Saforelle

Sponsori: Teo Bebe, Chicco, Apa OM, Avene, Ivatherm, Klorane Bebe, Protectis, Labormed

Târg: Natty Papioane La Comanda, Daida Davida, Hand made by Ludmy

Adaugă comentariu