Teatrele din Chişinău îşi deschid stagiunea. Vezi ce spectacole pentru copii au loc în septembrie!

Teatrele din Chişinău îşi deschid stagiunea. Vezi ce spectacole pentru copii au loc în septembrie!

 

După o pauză de câteva luni, păpuşile şi actorii revin din vacanţă, cu spectacole noi şi frumoase! Luna septembrie e cea în care majoritatea teatrelor încep o nouă stagiune. Vă spunem ce spectacole pentru copii puteţi vedea în acest început de toamnă la Chişinău.

 

Teatrul Republican de Păpuși „LICURICI”

La teatrul Licurici spectacolele au loc în zilele de: joi și duminică în limba română; marți și sâmbătă în limba rusă. Spectacolele sunt pentru copiii de la 2 ani. Prețul unui bilet este de 40 de lei. Pentru mai multe detalii, urmăriți pagina Licurici de facebook. Printre spectacolele pe care le puteţi vedea împreună cu cei mici în această lună sunt: Capra cu trei iezi, Fata babei şi fata moşneagului, Câinii cu colaci în coadă – în limba română; Песня Дрозда, Волшебные превращения – în limba rusă.

Adresa: str. 31 august 1989, nr. 121; telefon: 022 245166

 

Teatrul Municipal „GUGUȚĂ”

La Teatrul Guguță spectacolele au loc în limba română, prețul unui bilet fiind de 30 de lei. Biletele se procură pe loc, iar copiii de până la 2 ani intră gratuit. Printre spectacolele acestei luni sunt: Motanul Leopold, Căpriţa-ştrengăriţa, Tronca-ponca, vîj!, Puişorul cu-cu-liţă, Motanul Încălţat. Pe 16 septembrie va avea loc premiera Harap Alb.

Adresa: str. Maria Drăgan - 1; telefon: 022 476147; 022 473664

 

Teatrul „LUCEAFĂRUL”

La Teatrul Luceafărul, pe lângă spectacolele pentru maturi, se joacă și câteva spectacole frumoase pentru copii. Prețul unui bilet este de la 40 la 50 de lei, iar pentru grupuri mai mari se fac reduceri. În luna septembrie puteţi vedea spectacolele: „Aladin” după „O mie şi una de nopţi”; „Frumoasa adormită după Charles Perrault; „Fata babei şi Fata moşneagului” după Ion Creangă; „Eliza şi lebedele sălbatice” de H.C. Andersen. Detalii despre spectacole găsiți pe luceafarul.md

Adresa: str.Veronica Micle 7; (022) 22-65-20

 

Teatrul Naţional „MIHAI EMINESCU”

Teatrul Național “Mihai Eminescu” își deschide cea de a 96-a stagiune, găzduind a 3-a ediție a Reuniunii Teatrelor Naționale. 12 zile de spectacol ale teatrelor din Chișinău, București, Târgu Mureș, Iași, Cahul, Sibiu și Craiova. Spectacolele sunt, în mare parte, pentru adulţi.

Amintim că în stagiunea precedentă, două dintre spectacolele de la Teatrul Naţional “Mihai Eminescu” au fost dedicate copiilor: Prințesa Lia Salvează Împărăția şi Peppi Ciorap-Lung. Spectacolele vor reveni în stagiunea 2017-2018, cel mai probabil în octombrie sau noiembrie. Mai multe detalii pe www.eminescu.md

Adresa: Bd. Ștefan cel Mare, 79; 022 22-64-27

Foto: licurici.md; gugutateatru.md; www.luceafarul.md; tnme.md; 

 

Adaugă comentariu