Vezi unde va avea loc cea mai mare sărbătoare de Ziua Copiilor!

Vezi unde va avea loc cea mai mare sărbătoare de Ziua Copiilor!

 

Un întreg weekend va fi dedicat copilăriei la începutul verii! Pe 3 și 4 iunie toți copiii trebuie să meargă la cea mai mare sărbătoare dedicată lor. Organizatorii anunță un program spectaculos și zeci de activități inedite pentru cei mici. În plus, intrarea pentru copii va fi gratuită!

Festivalul „Carnavalul Copiilor” a ajuns la cea de-a treia ediție și va avea loc la Complexul Etno-Cultural Vatra, timp de două zile.

 

Îți spunem ce va fi în PROGRAM! 

Spectacol de magie. Magicienii vor crea un joc iluzoriu de excepție. Copiii vor avea posibilitatea să interacționeze cu ei și să contribuie la realizarea unor trucuri memorabile.

Teren de joacă. Va fi amenajat un imens teren de joacă. Pentru micuți: trambuline, tobogane, leagăne. Pentru cei mai mari: tiroliana cu obstacole, tir medieval cu arcul, teren de golf, darts, trasee turistice prin Codrii Moldovei.

Planetarium. La această ediție va fi amenajat și un Planetarium, unde copiii vor putea intra în lumea spectaculoasă a constelațiilor și a planetelor.

Ateliere de creație. Micuții creativi vor participa la workshop-uri de tricotaj, croșetare, broderie, origami, împletirea fibrelor și alte activități.

Mega Concert cu artiști autohtoni, printre care, vedete-copii și formații cunoscute de dansuri. Printre participanți sunt: Just Friends Dance Academy, Teodance Studio, Violet Dance, Tandem, Picături muzicale, Do-re-micii, Angel Dance, Sis N Bro. Vor prezenta și vor cânta Doinița Gherman, Ricu Vodă ș.a.

Lumea poveștilor. Va fi amenajată o căsuță muzeu, în curtea căreia copiii vor admira scene improvizate cu personajele îndrăgite din basmele românești. În cadrul acestor scene vor fi jucate și secvențe de teatru, montate în baza poveștilor.

Discotecă în aer liber pentru copii, cu implicarea animatorilor, costumați în diverse personaje din povești și din desene animate. Aceștia îi vor antrena pe copii în diverse dansuri și jocuri distractive pe ritmuri muzicale internaționale.

Târg de obiecte pentru copii. Părinții vor putea procura copiilor diverse accesorii hand-made de la creatorii din Moldova. Totodată, va fi expusă spre vânzare o gamă largă de jucării, articole vestimentare ale producătorilor autohtoni, dar și rechizite.

Festival Gastronomic. Copiii alături de părinții lor vor putea admira show-uri de live cooking, workshop-uri pe teme culinare și degustări de sucuri. Pentru gurmanzi va fi amenajată o zonă cu zeci de ceaune, grătare, rotișoare, discuri, dar și alte obiecte ce țin de cultura gastronomică și de arta gustului bucatelor de picnic. Veți putea gusta și o varietate de prăjituri și de dulciuri, gătite de gospodinele din diverse colțuri ale țării. 

Timp de două zile toți copiii sunt așteptați la o SUPER distracție pe un tărâm de basm!

 

BILETE: Un bilet pentru o zi costă doar 50 de lei, iar petru ambele zile costă 100 de lei, în timp ce copiii până la 12 ani au intrare gratuită. Biletele pot fi deja procurate pe Iticket. Mai multe detalii în evenimentul de pe facebook.

Locul desfășurării: Complex Etno-Cultural VATRA, (traseul Chișinău-Ungheni, km 32).

 

Foto: facebook.com/vatrafestmoldova

Adaugă comentariu