Viața sexuală după naștere, sfaturi de la medicul obstetrician – ginecolog, sexopatolog, Elena Parpauț

Viața sexuală după naștere, sfaturi de la medicul obstetrician – ginecolog, sexopatolog, Elena Parpauț

Reluarea rapoartelor sexuale după nașterea bebelușului reprezintă o adevărată provocare pentru unele cupluri. Perioada de refacere după procesul nașterii este individuală pentru fiecare femeie, iar restabilirea intimității și a vieții sexuale normale între parteneri depinde de mai mulți factori.

Cu o experiență de 19 ani, medicul obstetrician – ginecolog de categorie superioară și sexopatologul, Elena Parpauț, va aborda acest subiect în cadrul evenimentului Festivalul Mamelor din 8 octombrie.

Medicul va vorbi despre schimbările care au loc în organismul proaspetei mămici, care sunt factorii ce influențează dorința sexuală scăzută după naștere și ce soluții există pentru a obține o viață sexuală satisfăcătoare. De asemenea, medicul va răspunde la o serie de întrebări importante despre sexul după naștere, cum ar fi: când e momentul potrivit pentru a relua rapoartele sexuale, cum echilibrăm viața sexuală a noilor părinți și cum ameliorăm dificultățile în legătură cu excitarea sau teama de durere.

Intrarea este GRATUITĂ, doar în bază de înregistrare!
1. Completează FORMULARUL: https://docs.google.com/forms/d/185sJmz-vZbbPgUKmrVtTj-dSGxb8OavFVYpE_3lJQj4/edit
2. Dă participă/interesat la acest eveniment, pentru a afla toate noutăţile;
3. Fă un share acestui eveniment, ca să afle mai multe mame de el.

FĂRĂ COPII: La eveniment vă așteptăm fără copilaşi (în afară de cei din burtici). Evenimentul se desfășoară în formatul de seminar/discuții, iar copilașilor nu le sunt interesante astfel de activități, respectiv ei obosesc și fac gălăgie, perturbând buna desfășurare a evenimentului și fac imposibilă recepționarea informației de către participanți.

UNDE?
Evenimentul va avea loc la V-Continental Business Center, bd. Cantemir 5/4, etajul 2

Adaugă comentariu