Votul publicului: Compania -HEEL este una din cele mai recunoscute mărci comerciale la Categoria „Farmaceutică”

Votul publicului: Compania -HEEL este una din cele mai recunoscute mărci comerciale la Categoria „Farmaceutică”

În această săptămână au fost anunțate cele mai populare și de încredere mărci comerciale din Republica Moldova în cadrul Concursului Național al Mărcilor Recunoscute Notorium. Anual, publicul votează marca comercială favorită la o anumită categorie de produse și servicii.

În acest sens, compania -Heel, specializată în medicamente naturale s-a clasat pe locul III și a devenit una din cele mai recunoscute mărci comerciale la Categoria „Farmaceutică”.

-Heel - o companie farmaceutică internațională

Popularitatea medicamentelor în Republica Moldova ale companiei -Heel din Germania a fost obținută grație activității intense a echipei -Heel cu specialiști-cheie și bazele clinice ale țării. Drept rezultat, -Heel a fost desemnat la concursul Notorium, iar pe site-ul organizatorilor s-a votat intens în aceste zile și publicul a decis: compania -Heel merită să câștige dreptul exclusiv de utilizare a logo-ului „VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ”.

 

Fiind învingătorul cu locul III a Concursului „Notorium Trademark Awards 2021” la Categoria „Farmaceutică”, -Heel încă odată ne demonstrează faptul că este o companie farmaceutică internațională populară și recunoscută.

De asemenea, nu doar pacienții sunt cei care au oferit voturi de încredere companiei -Heel, ci și mulți medici de diferite specialități (medici de familie, pediatri, ginecologi – obstetricieni, otorinolaringologi, ortopezi – traumatologi etc.) care folosesc cu succes în practica zilnică tratamentul medicamentelor -Heel.

 

Calitate garantată a preparatelor -Heel

De o popularitate deosebit de mare se bucură preparatele -Heel. Comunitatea părinților abonați la Odoraș ne scriu mereu despre rezultatele frumoase pe care le obțin datorită medicamentelor naturale  -Heel.

Și pentru a cunoaște mai bine despre ce gamă de produse este vorba, vă invităm AICI să descoperiți Traumeel S – cremă pentru traume sportive și casnice, procesele inflamatorii ale aparatului locomotor, iar AICI să citiți mai mult despre Viburcol - un preparat care se utilizează în tratamentul complex al maladiilor însoțite de stări de neliniște și iritabilitate, cu sau fără febră, în special la copii.

Totodată, pentru că se apropie vacanța de iarnă pentru copii, vă recomandăm să descoperiți AICI seria de medicamente -Heel pe care este recomandabil să le aveți în trusa de vacanță.

Știm că fiecare părinte dorește să-i ofere tot ce e mai bun copilului, preparatele -Heel au un profil înalt de siguranță și conțin ingrediente naturale. De asemenea, sunt potrivite atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Adaugă comentariu