Zeci de părinți și copii au luptat pentru titlul de campion în cadrul evenimentului Olympic FEST Day 2018

Zeci de părinți și copii au luptat pentru titlul de campion în cadrul evenimentului Olympic FEST Day 2018

O zi de sport pentru întreaga familie! La 19 mai curent, în cadrul evenimentului Olympic FEST Day nici bebelușii nu au stat acasă, dar s-au întrecut pentru titlul de campion sportiv de nivel național. Odoraș.md și Comitetului Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova au organizat cele mai inedite şi distractive competiţii pentru părinți și copilași lor, iar aceștia au demonstrat că sportul poate fi un stil de viață. De la eveniment nu au lipsit nici spațiile de joacă amenajate pentru copilași, muzica bună, (tot în stil mai sportiv, de altfel) și desigur multe cadouri.

Cu multă distracţie în „Orăşelul Copiilor”, evenimentul s-a transformat într-o adevărată sărbătoare pentru întreaga familie, iar competițiile organizate de Odoraș au trezit mare interes de la mic la mare.

 „Campionatul bebeluşilor care merg de-a buşilea”

Emoții de nedescris pentru bebelușii cu vârsta de până la 11 luni, or, prima lor competiţie sportivă de nivel naţional a fost cu și mai multe emoții pentru părinți. Toţi copiii au primit câte un body, o bentiţă personalizată și alte surprize, iar cel mai rapid bebeluş a obținut titlul de „Campionul anului la mersul de-a bușilea” şi a fost premiat de TEDI.

„Campionatul părinților la alergat cu cărucioare”

Zeci de mămici s-au întrecut la alergat cu cărucioarele, adevărat că fără bebeluși, pentru siguranța lor. Și da, spre marea noastră bucurie, nici tăticii nu au evitat această competiție. Astfel, părinții curajoși au primit tricouri, iar campionii – diplome speciale şi daruri de la Pufies.

„Campionatul copiilor la alergat cu cărucioare”

Și se visau părinți și ei, copiii de 2-5 ani. Astfel, zeci de copilași au alergat cu cărucioarele până la linia de finiș. Participanții au primit tricouri, iar campionul - o diplomă specială şi daruri de la Ushastîi Neani.

„Campionatul copiilor la mers cu bicicleta/tricicleta”

Mare învălmășeală a fost aici, atât bicicleta, cât și tricicleta fiind transportul mult prea preferat de copiii de 2-4 ani. Micii participanți au primit tricouri, iar campionul - o diplomă specială şi daruri de la Tedi.

„Campionatul părinților la schimbat scutece”

Da, e și acesta un sport, care uneori te obligă să-l faci în timp record. Au concurat  zeci de părinți, atât mămici, cât și tătici, cu copilași de până la un anișor. Iar acasă au plecat cu tricouri și desigur, daruri de la Molfix.

„Campionatul copiilor la mers cu trotineta”

Topul înregistrărilor a fost, totuși, la competiția cu trotinete, unde aveai impresia că și pista era prea scurtă pentru copiii de 4-7 ani. Îmbrăcați în tricouri personalizate și cu mult zâmbet, a fost o adevărată plăcere pentru pici să participe la asemenea competiție. Iar campionul a plecat acasă cu o diplomă specială şi daruri de la Fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”.

O zi sportivă cu multă distracție pentru întreaga familie a fost sponsorizată de către: Tedi, Pufies, Ushastii Neani, Molfix, Fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”, Clubul Ciufulica și alții.

Vă așteptăm să participați și la anul,căci ne dorim să promovăm cât mai mult sportul!

Mai multe imagini de la eveniment găsiți AICI.

Adaugă comentariu