Odoraș.

Odoraș.

2019 va fi un an grozav pentru 6 zodii!

2019 va fi un an grozav pentru 6 zodii!

A rămas mai puțin de 2 săptămâni până intrăm în noul an, iar pentru 6 semne zodiacale acesta promite a fi fenomenal. Vedeți cui îi va surâde norocul în 2019!

Fecioara

Nativii acestei zodii nu s-au aşteptat să primească aşa veste, dar mai bine mai târziu decât niciodată. În viitorul apropiat o să ajungă departe cu ajutorul familiei şi a prietenilor. Această zodie are multe calităţi care o ajută tot timpul. Este dotată cu multă creativitate, nu se lasă până nu-şi îndeplineşte toate visele şi atrage numai forţe pozitive. 

Scorpion 

Nativii acestei zodii au depus mult efort la serviciu, însă se pare că nimeni nu le observă muncă, dar o să se observe la un moment dat. Potrivit prognozelor, se pare că în viitorul apropiat nu o să mai trebuiască să muncească aşa de mult, deoarece Luna o să fie tot timpul lângă ei şi o să-i ajute când întâmpină o problemă. Această zodie este serioasă şi muncitoare, dar mai are momente când lenea intră în corpul ei şi nu mai doreşte să muncească. 

Berbec 

Nativii acestei zodii nu au avut parte de multe prietenii în trecut și de mari succese în dragoste, dar asta nu înseamnă că o să fie la fel şi în viitor. În viitorul apropiat o să aibă aşa de mulţi prieteni că nu o să le mai poată reţine numele și se pare că și viața amoroasă li se va îmbunătăți. Această zodie este timidă şi glumeaţă. 

Peşti 

Nativii acestei zodii au stat mai mult timp cu familia şi nu s-au gândit la ei, dar asta o să se schimbe curând. În viitorul apropiat o să reuşească să-şi îndeplinească un vis şi acela este să-şi întâlnească marea dragoste. Această zodie este iubitoare şi tandră, dar momentele când tristeţea le umblă prin fiecare părticică a corpului nu se opresc. 

Săgetător 

Nativii acestei zodii au dorit să-şi uimească partenerul de viaţă şi această dorinţă o să li se îndeplinească. În viitorul apropiat o să depăşească fiecare stare negativă şi o să îi arate sufletului pereche dragostea ce i-o poartă. Această zodie are tot timpul gândurile pozitive cu el şi îi place să vadă numai zâmbete pe feţele oamenilor. 

Taur

Nativii acestei zodii nu au crezut niciodată că o să ajungă până în acest moment, dar timpul trece repede şi nu ne dăm seamă de asta. În viitorul apropiat o să apară un nou membru al familiei care o să le schimbe viaţă total. Această zodie ştie cum să câştige încrederea unei persoane şi visează tot timpul cu ochii deschişi. 

 

Sursa: kfetele.ro; 2019-god.com

Share:

Articole recomandate